Informatie van onze Korfbal Technische commissie

Onderstaand vind je de informatie die verstrekt wordt door onze KTC.

Beste ouder(s),

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen op een volledig vernieuwde accommodatie. Ook de KorfbalTechnischeCommissie is vernieuwd. Er is afscheid genomen van Esther Pichel, Niels de Kok, Michael Dooren en Jaimy Hill. Nieuwe leden zijn Dunja van Veen, Floor van der Marel, Danielle Winters en Ilona Schreuders. En de laatste nieuwigheid is een herijking van het takenpakket binnen de KTC. Er is gekozen voor een algemene KTC en een JKTC

KTC:

Voorzitter: Jos de Kok

Afgevaardigde bestuur: Theo Winters

Coördinator senioren: Miranda ’t Hart

Afgevaardigde JKTC: Priscilla Zijlmans

J(eugd)KTC:

Coördinator jeugd: Priscilla Zijlmans

Wedstrijdsecretaris: Floor van der Marel

Wedstrijdsecretaris: Dunja van Veen

Lid: Danielle Winters

Lid: Ilona Schreuders

Tijdens de onlangs gehouden contactavond kwam naar voren, dat op het gebied van communicatie nog enkele stappen in de goede richting gemaakt kunnen worden. Buiten de commissie om hebben wij Linda Dijk bereid gevonden om deze taak op zich te nemen.

Mocht uw kind een keer niet kunnen spelen vragen wij u dit te melden bij de trainers maar ook altijd bij de wedstrijdsecretarissen. Zij zijn ook degene, die als contactpersonen gelden voor alle jeugdleden. Het contact-emailadres is hiervoor: ktc@svconventus.nl

Alle informatie voor het komende seizoen wordt op de vernieuwde website gepubliceerd (www.svconventus.nl), onder het gele knopje korfbal en/of Nieuwsberichten.

De komende weken tijdens trainingen en oefenwedstrijden zullen wij zoveel mogelijk (onder het genot van een kop koffie met een koekje door ons aangeboden) trachten aanwezig zijn om eventuele, vragen en/of andere onduidelijkheden te beantwoorden. Zodat een ieder met veel plezier de korfbalsport (en andere georganiseerde activiteiten) kan uitoefenen. Als de jeugd het naar hun zin heeft, hebben de ouders het ook, is het motto. En dat probeert de (J)KTC, samen met u als ouder, te bewerkstelligen.

Met sportieve groet.

Jos de Kok