Korfballen op zaterdag of zondag?

Wat vind jij wanneer de wedstrijden van de competitie gehouden zouden moeten worden. Is dit de zondag of is dit misschien toch de zaterdag?

Geef je mening!

De afgelopen tijd stappen veel zondagverenigingen over van de zondag naar de zaterdag. Oorzaken zijn bijvoorbeeld samenwerkingen met andere verenigingen en fusies. Gevolg is dus steeds minder tegenstanders op de zondag, waardoor er meer/langer gereisd moet worden of dat een indeling met meerdere zaterdagverenigingen in een zondagklasse worden gemaakt.

De tijd is ook voor Conventus aangebroken om bij haar (korfbal)leden te peilen wat de mening is bij haar leden. Uit de volgende stellingen kan één keuze gemaakt worden:

1. Spelen op zondag geniet de voorkeur
2. Spelen op zaterdag geniet de voorkeur
3. Alleen S1 en S2 spelen op zaterdag
4. Alleen S3 en S4 spelen op zaterdag.

SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now