De afgelopen tijd stappen veel zondagverenigingen over van de zondag naar de zaterdag. Oorzaken zijn bijvoorbeeld samenwerkingen met andere verenigingen en fusies. Gevolg is dus steeds minder tegenstanders op de zondag, waardoor er meer/langer gereisd moet worden of dat een indeling met meerdere zaterdagverenigingen in een zondagklasse worden gemaakt.

De tijd is ook voor Conventus aangebroken om bij haar (korfbal)leden te peilen wat de mening is bij haar leden. Uit de volgende stellingen kan één keuze gemaakt worden:

1. Spelen op zondag geniet de voorkeur
2. Spelen op zaterdag geniet de voorkeur
3. Alleen S1 en S2 spelen op zaterdag
4. Alleen S3 en S4 spelen op zaterdag.

Geef je mening!

Korfballen op zaterdag of zondag?

Wat vind jij wanneer de wedstrijden van de competitie gehouden zouden moeten worden. Is dit de zondag of is dit misschien toch de zaterdag?