Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus na overwinning nog één zege van promotie


Zwijndrecht (20 maart 2016) – De korfballers van sv Conventus hoeven nog maar één promotiewedstrijd te winnen voor promotie naar de tweede klasse. Het team van coach Benno Snaphaan won zondag in Eindhoven met machtsvertoon de eerste promotiewedstrijd tegen Ready’60, waarmee het team zich heeft gekwalificeerd voor de laatste promotiewedstrijd.

De wedstrijd tegen Ready werd op neutraal terrein in Eindhoven gespeeld, al kleurden ongeveer 60-70 meegereisde supporters de tribunes wel geel/zwart. Dit creëerde niet alleen een unieke sfeer, maar gaf de spelers van Conventus ook het gevoel van een thuiswedstrijd.

Het team was de hele week bezig geweest met de grote wedstrijd, waarbij de tegenstander uitvoerig besproken en geanalyseerd werd en zelfs de karakteristieken van alle tegenstanders in kaart werden gebracht. Ondanks de goede voorbereiding keek Conventus na tien minuten al tegen een 3 – 1 achterstand op, maar vanaf het moment dat de zenuwen wegwaren zetten de Zwijndrechtse spelers de tegenstander volledig vast. De 3 – 1 achterstand werd voor rust tot zelfs 4 – 7 volledig omgedraaid. In de tweede helft kwam Ready nog even terug van 9 – 5 naar 9 – 6, maar gebruikmakend van de vooraf afgesproken lange aanvallen kon het team uitlopen tot een overtuigende 17 – 9 overwinning.

Met deze overwinning kwalificeert Conventus zich voor de tweede en laatste promotiewedstrijd, welke op 3 april zal worden gespeeld. De tegenstander is nog afhankelijk van een te spelen driekamp, welke zal gaan tussen OKV Oostzaan, Cresendo Leiden en DKV Diemen.

Scores sv Conventus

Jorrit de Bruin 6x, Thomas Streefkerk 5x, Danny van Antwerpen 3x, Jeroen van de Pol 2x, Priscilla Zijlmans 1x


23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now