top of page
Zoeken
  • svconventus

Financiële mededelingen.


Het seizoen loopt ten einde. De afsluiting van het seizoen is aanstaande (18 juni 2017) en daarna kan er gedacht worden aan een welverdiende vakantie. Het is ook de laatste maand van het seizoen. Voor de financiële commissie (Janny, Corrie en ondergetekende) is het nog geen vakantie. De financiële huishouding/administratie 2016-2017 wordt afgesloten, gecontroleerd en geëvalueerd per 30 juni 2017.

Daarom de volgende aandachtspunten:

1. Bij de laatste controle van de kantinerekeningen blijkt dat nog vele leden hun openstaande rekening moeten voldoen. Gaarne dit ook doen, de laatste kans is het afsluitweekend. Is het niet betaald, dan volgt inning via de contributiemachtiging, hetgeen in een JALV is afgesproken. De voorkeur gaat zeker uit naar betalen in de kantine, via de machtiging is dit arbeidsintensief.

2. Door het afsluiten en controleren van de boekhouding zal de contributiemachtigingen over de maand juli 2017 rond 10 juli 2017 plaatsvinden. Dus niet zoals u gewend bent, vooraf rond de 20e van de maand. De contributies over de maand augustus zullen wel weer vooraf worden geëind (rond 2 juli 2017). Dus in de maand juli wordt u tweemaal geconfronteerd met een automatische contributie-afboeking.

Rest mij nog een ieder, alvast, een prettige vakantie toe te wensen.

Met groeten,

Jos de Kok

Penningmeester


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page