Zoeken
  • svconventus

Handbalsters sv Conventus komen één punt tekort op Savosa


Zwijndrecht (21 januari 2018) – Slechts één doelpunt scheidde de handbaldames van sv Conventus afgelopen weekend van een kampioenschapspunt. Het team speelde een goede wedstrijd tegen het Barendrechtse Savosa, maar kwam uiteindelijk één punt tekort. Het eerste herenteam kende zondag door een krappe selectie een mindere dag en verloor met een ruimer verschil.

Vooraf was het al voor de dames van Conventus duidelijk dat de wedstrijd tegen Savosa een spannende zou worden: beide teams stonden op gelijke hoogte in het kampioenschap. De thuiswedstrijd was echter met een ruim verschil verloren. Dit keer liet het team dit niet nogmaals gebeuren. Mede dankzij een sterke verdediging kon het de tegenstander in de eerste tien minuten goed volgen, maar een mindere periode bracht de Zwijndrechtse dames toch op achterstand. Het team gaf echter niet op en kon de achterstand in de tweede helft weer steeds verder verkleinen. Verschillende keren was er een kans op een gelijkmaker, maar het geluk ontbrak om op gelijke hoogte te komen. Op het moment dat de scheidsrechter affloot stond er dan ook een 13 – 12 nederlaag op het scorebord. Hiermee doet het team het dus veel beter dan eerder in de competitie, wat mogelijkheden voor volgende wedstrijden toont.

De heren van Conventus troffen zondag een sterkere tegenstander: met Ventura trof het team de nummer drie in de competitie. Conventus miste echter drie belangrijke basisspelers, waardoor de selectie aanzienlijk smaller werd. Met de geïmproviseerde opstelling duurde het een kwartier voordat Conventus in z’n spel kwam, waardoor er al een 8 – 3 achterstand op het scorebord stond. Maar vanaf dat moment verliep het Zwijndrechtse spel veel beter en kwam het team terug tot een 11 – 8 achterstand bij rust. In de tweede helft bleek de krappe selectie het team echter op te breken: door de beperkte wisselmogelijkheden sloeg de vermoeidheid toe en liep de achterstand op tot 22 – 15.


5 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now