Zoeken
  • svconventus

Handbaldames komen één doelpunt tekort


Zwijndrecht (7 oktober 2018) – De handbaldames van sv Conventus hebben zondag een zege uit handen gegeven. Het team stond drie punten voor in de rust, maar lieten het in de tweede helft aanvallend liggen en kwamen één punt tekort op tegenstander sc Twist.

Twist stond één plaats onder Conventus in het kampioenschap, wat dus mogelijkheden moest bieden. In de eerste helft was Conventus dan ook zeker de betere: zelf scoorde het vijf keer, maar dankzij een sterke verdediging wist Twist slechts twee maal het doel te vinden.

In de tweede helft stond het Zwijndrechtse team opnieuw goed te verdedigen, maar kon in de aanval niet het gewenste spel spelen, met slechts twee doelpunten als resultaat. Twist had het eveneens erg lastig om te scoren, maar kreeg wel drie strafworpen mee, welke optimaal werden benut. Dit bracht de eindstand dan ook uiteindelijk op 7 – 8, in het voordeel van Twist.


18 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now