Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus komen opnieuw één punt tekort

Bijgewerkt: 29 dec 2019


Zwijndrecht (15 december 2019) – De korfballers van sv Conventus hebben zaterdag voor de tweede week op rij met één punt verschil verloren. Op de dag dat hoofdsponsor Van den Boogaart Visspecialiteiten vijf jaar bestond speelde het team een goede wedstrijd tegen ACKC, maar slaagde er maar niet in om de kansen succesvol af te ronden.

Spelend voor eigen publiek hadden de korfballers van Conventus zaterdag een goede kans op de overwinning: de uit Almkerk afkomstige tegenstander ACKC stond slechts één plaats hoger in het kampioenschap dan het Zwijndrechtse team. Conventus begon goed aan de wedstrijd en nam zelfs een 3 – 1 voorsprong, maar had door de fysiek verdedigende tegenstander de grootste moeite om tot scoren te komen. De sterke verdediging van Conventus voorkwam eveneens scores aan de kant van ACKC, maar zag de tegenstander voor rust toch tot een 5 – 5 stand terugkomen.

In de tweede helft liep de achterstand zelfs op tot 6 – 10, waarna coach Benno Snaphaan enkele wissels doorvoerde om het tij te keren. Hierdoor begon het team weer meer grip op de tegenstander te krijgen en startte een inhaalrace. Voordat de stand echter weer gelijk kon worden getrokken, floot de goed fluitende scheidsrechter af, waarna er met 11 – 12 voor de tweede week op rij een nederlaag met slechts één punt verschil moest worden genoteerd.

De wedstrijd tegen ACKC was voor de selectie van Conventus de laatste competitiewedstrijd van het jaar. Dit betekent niet dat er nu een aantal weken rust aanbreekt voor het team: voor 29 december staat er in de eigen Develsteinhal om 15:30 uur een oefenwedstrijd gepland tegen het Portugese Benfica.


73 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now