Sportmassages en intapen

Benno Snaphaan is voor veel leden geen onbekenden. Hij heeft al heel wat leden geholpen met zijn sportmassages en het intapen van o.a. enkels en schouders. Sinds oktober 2016 hebben wij als Conventus een overeenkomst afgesloten, waarbij tijdens het veld- en zaalseizoen Benno ingeschakeld kan worden. Leden kunnen een reservering maken om zich te laten masseren of zich te laten intapen. Benno zal op één vaste dag in de week aanwezig zijn op de vereniging om deze taak te vervullen.

Maak je reservering

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden van sportmassages en intapen. Klik één van de onderdelen aan en kies de datum en tijd uit, waarop je je reservering wilt maken. Je krijgt een e-mail ter bevestiging toegestuurd.