Please reload

Recent nieuws

Ballensysteem (als deze aanwezig was ) gewijzigd

08/08/2017

1/6
Please reload

In het nieuws

Wel de inzet, niet het resultaat voor handballers sv Conventus

31/05/2016

Zwijndrecht (29 mei 2016) – De handballers van sv Conventus hebben er afgelopen weekend hard voor moeten werken, maar het resultaat bleef helaas uit in de wedstrijd tegen De Meeuwen. Het jonge Zwijndrechtse team bleek niet opgewassen tegen de fysiek veel sterkere tegenstander.

 

In de voorlaatste wedstrijd van het handbalseizoen trof het eerste herenteam van Conventus in Rotterdam De Meeuwen, een team dat in het kampioenschap één plaats onder Conventus stond. Conventus had echter eerder de thuiswedstrijd verloren, dus maakte zich op voor een moeilijke wedstrijd.

 

Deze verwachting bleek inderdaad uit te komen: de jonge selectie van Conventus bleek niet opgewassen tegen de fysiek sterkere en meer ervaren spelers van De Meeuwen. Al snel kwam het team van coach Michael Gerritsen op een 5 – 1 achterstand. Conventus had veel problemen met het passeren van de Rotterdamse verdediging en als dit lukte waren de Zwijndrechtse spelers niet altijd even scherp in hun afronding. Na een 12 – 6 achterstand in de rust gaf het team echter niet op en bleef hard werken, waarmee het de groei van het team gedurende het seizoen onderstreept. Na zestig minuten speeltijd zat er echter niet meer in dan een 23 – 13 nederlaag.

 

 

Please reload

Please reload

Zoek op tags
Please reload

Archief

Nieuwsbericht