Recent nieuws

In het nieuws

Contributie juli 2016

16/06/2016

In verband met de financiële afsluiting van de Verenigingsadministraties zal de afschrijving via machtiging van de contributie over de maand juli 2016 ook daadwerkelijk begin juli 2016 plaatsvinden. Dit wijkt af van de reguliere afschrijving van de maandelijkse contributies. De contributie over de maand augustus wordt, zoals gebruikelijk, vooraf weer geïnd (eind juli 2016). Dit houdt dus in, dat er in de maand juli 2016 tweemaal contributie, via de machtiging, wordt geïncasseerd.

Uw penningmeester, Jos de Kok.

Zoek op tags