Recent nieuws

In het nieuws

(Jeugd)korfbalscheidsrechters 2017-2018.

27/06/2017

Tijdens het afgelopen schoolkorfbaltoernooi hebben vele jeugdleden van Conventus laten zien, dat zij het leiden van (jeugd)korfbalwedstrijden leuk vinden. De (J)KTC is met deze belangstelling plezierig verrast, daar de afgelopen seizoenen het leiden van wedstrijden (aanstellen van jeugdscheidsrechters) een enorm probleem was.

Om deze hobby met plezier en kunde uit te voeren is begeleiding en opleiding zeer belangrijk. De KTC heeft Hans Swagemakers bereid gevonden om de jeugdscheidsrechters te gaan begeleiden. Het opleiden kan via een cursus, die bij voldoende deelname in onze kantine (medio oktober/november) gehouden kan worden.

De KTC heeft daarom gemeend om eerst een informatieve bijeenkomst te organiseren voor alle (aspirant)scheidsrechters. Ook andere belangstellenden (ouders bijvoorbeeld) zijn natuurlijk van harte welkom. Deze is dan ook gepland op dinsdagavond om 19:30 uur in de kantine, waarbij de volgende (aspirant)scheidsrechters worden uitgenodigd:

Resumerend:

Wat: bijeenkomst scheidsrechters 2017-2018