Please reload

Recent nieuws

Ballensysteem (als deze aanwezig was ) gewijzigd

08/08/2017

1/6
Please reload

In het nieuws

Korfballers sv Conventus moeten meerdere erkennen in DKB

03/12/2018

Zwijndrecht (2 december 2018) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen zondag de meerdere moeten erkennen in tegenstander DKB. Het Zwijndrechtse team miste nog de scherpte en verloor uiteindelijk met acht punten verschil.

 

Voor de eerste uitwedstrijd van het zaalseizoen reisde de korfbalselectie van Conventus zondagavond naar het Brabantse Best voor de wedstrijd tegen DKB. In de openingsminuten nam de tegenstander direct het voortouw door een 2 – 0 voorsprong te nemen, voordat Conventus de korf voor het eerst doeltreffend wist te raken. Gedurende de wedstrijd waren er duidelijk verbeteringen in het spel te zien van het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team, maar werden kleine foutjes vaak door DKB afgestraft. Zo liep DKB steeds verder uit, tot een 12 – 6 stand bij rust.

 

Met een peptalk in de rust probeerde coach Benno Snaphaan de kleine foutjes uit het spel te halen, maar ook in de tweede helft bleek DKB de betere. Net als een week eerder tegen SDO miste bij Conventus nog de scherpte in de afronding, waardoor er onvoldoende scores konden worden genoteerd. Wel slaagde het team er de tweede helft  in om het gat niet veel verder te laten groeien, maar met een 23 – 15 eindstand was DKB voor nu nog de betere.

 

 

Please reload

Please reload

Zoek op tags
Please reload

Archief

Nieuwsbericht