Recent nieuws

In het nieuws

Conventus scheidsrechter Klaas Kauffeld ontvangt Zilveren Fluit

30/06/2019

Zwijndrecht (30 juni 2019) – Tijdens de laatste handbalwedstrijd van het seizoen is scheidsrechter Klaas Kauffeld op speciale wijze in het zonnetje gezet. Bij de wedstrijd tussen het A-jeugd team van het Handbal Drechtsteden – het nieuwe samenwerkingsverband tussen Conventus, Saturnus’72 en DES’72 – en DWS kreeg hij de zilveren fluit overhandigd door sv Conventus voorzitster Maritte Mittelmeijer en koppelscheidsrechter Marco Bosma.

Kauffeld ontving deze eervolle zilveren fluit voor de 25 jaar dat hij als scheidsrechter voor de vereniging wedstrijden fluit, zowel binnen de vereniging zelf als externe wedstrijden. Eerder was Kauffeld ook actief binnen de vereniging als handbalspeler.

Zoek op tags