Preventie alcohol en middelen

Conventus vindt een gezonde leefstijl belangrijk en werkt hierin samen met Youz als het gaat om (preventie van) alcohol- en middelengebruik, gamen en gokken.  

Conventus werkt samen met Youz t.a.v. alcohol- en middelengebruik

De drank- en horecawet is veranderd en verder aangescherpt. De leeftijd van alcohol schenken is verhoogd naar 18 jaar en op basis van artikel 9 van de Drank- en Horecawet dient een sportvereniging te beschikken over een bestuursreglement 'Alcohol in sportkantines'. Hierin staan ook een aantal belangrijke huisregels

Over Youz

Youz is het jongerenmerk van Antes, specialist in de geestelijke gezondheidszorg. Jongeren tot en met 23 jaar (en hun omgeving) kunnen bij Youz terecht voor advies en behandeling wanneer er vragen zijn over of problemen zijn met middelen, gok- of gamegedrag.

Zoek je meer informatie over alcohol, drugs, roken en gamen?

Bezoek dan de website www.maakjekeus.nl. Naast informatie zijn andere belangrijke items die aan bod komen: hoe om te gaan met groepsdruk en nee leren zeggen.

Voor ouders is er Puber & Co

De website www.puberenco.nl  is er voor ouders. Hier vindt u informatie over de rol van ouders en docenten, tips en adviezen op het gebied van alcohol, drugs, roken en gamen. Op de website leest u onder andere hoe u het beste het gesprek kunt aangaan.

SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now