Oud Papier ophalen

Het ophalen hiervan is een kleine moeite, het is heel gezellig en u bent actief voor de vereniging, waarbij de opbrengst  meer dan € 5000,- bedraagt. Dus de moeite waard! 
 

Kom onze oudpapierploeg versterken

Doordat er in de afgelopen periode wat mensen afgehaakt zijn heeft de Oudpapierploeg behoefte aan een aantal nieuwe vrijwilligers. Het ophalen van het papier in Zwijndrecht is een grote bron van inkomsten voor onze club. Elk jaar levert deze actie ruim € 5.000,-- voor de clubkas op en daarom is het van groot belang om de groep in stand te houden. 

 

Wat moet je hiervoor doen?

Voordat je op de vrachtwagen mag, krijg je een cursus van 2 uur bij HVC en hierna krijg je je certificaat en speciale kleding. 

Wat houdt het in?

Gemiddeld ben je 4 à 5 keer aan de beurt in het gehele jaar. Ook hierbij geldt, hoe meer vrijwilligers des te minder loopbeurten. De loopbeurten zijn op de 1e woensdag van de maand en de laatste maandag van de maand van ca. 18.00 tot 19.30 uur in één van de wijken.  

 

Een kleine moeite dus en het ophalen schijnt heel gezellig te zijn, dus een oproep aan een ieder om te kijken of dit past in de agenda. 


Ouders van jeugdleden en leden van 18 jaar en ouder zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden via penningmeester@svconventus.nl.

SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now