Geschiedenis

Sportvereniging Conventus is op 1 juli 2005 ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging Zwijndrecht en handbalvereniging Walburg’75.

 

Wie is SV Conventus?
Recent nieuws

Sportvereniging Conventus is op 1 juli 2005 ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging Zwijndrecht en handbalvereniging Walburg’75. De besturen van beide verenigingen kwamen met elkaar in gesprek op het moment dat duidelijk werd dat de verenigingen samen gingen verhuizen naar onze huidige schitterende locatie op sportpark Develstein. Aanvankelijk was er sprake van een verregaande samenwerking.

 

Tijdens die gesprekken werd toen al snel duidelijk dat om verschillende redenen een fusie tussen beide verenigingen het beste was. Na instemming van de beide ledenvergaderingen werd er een integratiecommissie benoemd die de fusie daadwerkelijk moest voorbereiden.

 

Eveneens werd externe ondersteuning geboden door het NKS en de Sportraad Zuid-Holland. De naam Sportvereniging Conventus kwam als winnaar uit de bus tijdens een stemming onder alle leden van beide verenigingen. De naam Conventus betekent samenkomst en geeft op deze wijze goed weer dat deze vereniging uit een fusie is ontstaan en wij SAMEN zijn gaan werken aan een goede en sportieve toekomst van SV Conventus.

SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now