Kamp 2019: In the Army

Nog even en dan gaan we in kolonne naar Loon op Zand. Wil je toch nog mee? Dan is dat nog mogelijk. Er zijn nog britsen vrij.

VIND HIER ALLE INFORMATIE!

Appèl

We vertrekken op woensdag 29 mei om 18.00 vanaf de kantine richting kamphuis De Mussenberg. Wij verzoeken jullie om tussen 17.30 en 17.45 aanwezig te zijn bij de kantine. Bij aankomst bij de kantine moet je je melden bij Miranda.

We gaan na aankomst in het kamphuis en het opmaken van de bedden gaan we meteen van start met het spelprogramma. Dus de kinderen mogen woensdag nog genieten van de kookkunsten van papa of mama.

Bijzonderheden/medicatie

Geeft u de kinderen alstublieft niet zelfstandig medicatie mee. Wij hebben graag dat de medicatie wordt ingeleverd bij Miranda/Francis vlak voor vertrek. We hebben liever geen medicatie op de slaapzalen. Wij hebben dan geen zicht op de inname van de medicatie en we willen geen risico lopen dat medicatie kwijtraakt op de rommelige slaapzalen. Schrijf alstublieft de naam van het kind duidelijk op de verpakking met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Een mail met instructies kan gemaild worden naar kamp@svconventus.nl.

Indeling pelotons

Heb je je opgegeven, contoleer dan even voor de zekerheid dat je naam erbij staat. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan meteen contact op met Miranda (06-41485471 of kamp@svconventus.nl).

Groepsleiding

De groepsleiding blijft geheim tot op het kamp. De volgende groepsleiding gaan mee: Barbara van der Hoorn, Daniëlle Winters, Ilona Schreuders, Francis Huisman, Ellen Verschoor, Mariska Los, Patrick de Ruiter, Swen Stok, Thomas Streefkerk, Patrick Huisman, Sharon van Antwerpen, Leo Biesbroek. Alle leiding is in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent gedrag).

Kampgeld

Mocht u het kampgeld (€ 70 per kind) nog niet betaald hebben, zou u dan zorgen dat het kampgeld voor 1 mei overgemaakt wordt de bankrekening van de vereniging: NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

INHOUD VAN JE PLUNJEBAAL

• Hoeslaken/onderlaken  (ook als er in een slaapzak geslapen wordt!!)

• Kussen + Kussensloop

• Slaapzak/dekbed (Merk de slaapzak goed, want de ervaring leert dat alle slaapzakken erg op elkaar lijken.)

• Slippers

• Lange sokken (in verband met bosspelen, prikkels en muggen)

Overige spullen

Overige spullen die handig kunnen zijn om mee te nemen:

• Regenkleding

• Sportieve kleding

• Handdoeken

• Schoenen (het liefst meer dan 1 paar)

• Pyjama

• Badkleding

• Warme trui(en)

• Lange en korte broeken

• Toiletspullen

• T-shirts

• Ondergoed

• Sokken

Energiedrankjes zijn niet toegestaan. Deze zullen worden ingenomen en na het kamp weer teruggegeven worden.Het meenemen van een mobiele telefoon is op eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet verzekerd tegen beschadiging en/of diefstal.

Bevrijdingsdag

We zullen op zondag  2 juni  om ongeveer 13.00 te vertrekken uit Loon op Zand. We zijn dan ongeveer om 14.00 terug bij de kantine.

Mocht u na alle bovengenoemde informatie toch nog vragen hebben, dan kunt u Miranda ‘t Hart ’s avonds na 18.00 bellen op 06-41485471 of u kunt mailen naar kamp@svconventus.nl.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Tot woensdag 29 mei!!!

De kampcommissie

Bonte Avond

Uiteraard hebben we de laatste avond weer bonte avond. Dus wil je dansen, playbacken, zingen etc. neem hier dan spullen voor mee.

Financiën

Geef uw kind niet te veel geld mee. Wij hebben zelf een snoepwinkeltje waar de kinderen wat kunnen kopen. We komen verder niet in de buurt van winkels.

Er is inmiddels ook een SV Conventus Kamp op facebook. Tijdens het kamp proberen we iedereen zo veel mogelijk op de hoogte te houden, foto’s en filmpjes te plaatsen.  Mocht u er bezwaar tegen hebben dat er foto’s en filmpjes van uw kind op facebook komen, geeft u dit dan door middels een e-mail aan kamp@svconventus.nl.

Mocht er tijdens het kamp iets gebeuren, dan kunt u ons mobiel bereiken:

• Mobiele nummer Miranda ’t Hart (hoofdleiding): 06-41485471 of indien niet bereikbaar:

• Mobiele nummer Barbara van der Hoorn : 06-24249468