VIND HIER ALLE INFORMATIE!

Kamp 2019: In the army

Durf jij het aan?

Vertrek

We vertrekken woensdagavond 29 mei om circa 18.00 en komen zondagmiddag 2 juni terug bij de kantine!!! Ieder jeugdlid van 6 jaar tot en met de junioren mag mee.  We gaan naar een bekend kamphuis: De Mussenberg te Loon op Zand. Kinderen die nog nooit zijn mee geweest of nieuwsgierige ouders kunnen een kijkje op de site nemen van het kamphuis. Wat doen we tijdens een kamp: bosspellen, speurtochten, bonte avond en nog veel meer. Wil je een goede indruk krijgen van ons kamp, ga dan naar onze facebookpagina SV Conventus kamp.

Geef acht!!!

Met hemelvaart gaan we weer met z’n allen op bivak. Wil je je dienstplicht niet ontlopen, heb je zin om de zandhaas uit te hangen, de nachtwacht het leven zuur te maken: MELD JE AAN!!  Je kan je  via de website www.svconventus.nl opgeven. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres. We hebben een maximaal aantal deelnemers. Mocht het storm lopen en het is vol, stuur dan een mail naar kamp@svconventus.nl. Meestal kunnen we nog wel iets regelen.

Leiding

De leiding bestaat dit jaar uit: Miranda ’t Hart, Stefan Hoppel, Roeland van Breugel, Jürgen Hol, Danny van Antwerpen, Sander Verschoor, Barbara van der Hoorn, Daniëlle Winters, Ilona Schreuders, Brigitte Speets, Francis Huisman, Ellen Verschoor, Mariska Los, Sharon van Antwerpen, Patrick de Ruiter, Swen Stok, Thomas Streefkerk, Patrick Huisman en Leo Biesbroek. Voor u als ouder is het misschien goed om te weten dat alle kampleiding verplicht een VOG (Verklaring omtrent gedrag) moet hebben om mee te mogen als leiding op kamp

Kampgeld

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 70 per persoon. Het bedrag moet voor 20 mei betaald zijn. Er mag ook in termijnen betaald worden (bij opgave € 20, voor 20 april € 20 en voor 20 mei € 30). Het kampgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

Meer informatie?

Op de site, via de weekbrief en via alle mogelijke wegen hopen we jullie regelmatig op de hoogte te houden van nieuws en vorderingen. Daarnaast willen we door heel de kantine weer de namen ophangen van de kinderen die meegaan, zodat je precies weet wie er meegaat en hoeveel kinderen er al meegaan.

Mochten er vragen zijn, dan kan je natuurlijk iemand van de leiding aanspreken. Miranda ’t Hart is ’s avonds na 19.00 bereikbaar via telnr. (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl.