VIND HIER ALLE INFORMATIE!

Kamp 2020: Alle dagen feest

Waar is dat feestje?

Ook in ons jubileumjaar gaan we natuurlijk op kamp. Wij vonden Alle dagen feest een passend thema voor dit jaar. Kamp is natuurlijk een feest voor de kinderen, maar een weekendje vrij voor de ouders kan natuurlijk ook een feestje zijn. Net als met een goed feest: des te meer zielen des te meer vreugde!!!!! We maken van elke dag een feest:

• Woensdag: Koningsdag. Het zou leuk zijn om allemaal in het oranje te vertrekken.

• Donderdag is het kerst. Trek je kerstmuts en kersttrui maar weer uit de kast.

• Vrijdag is het oud en nieuw. Nee, vuurwerk mag niet mee!!!

• Zaterdag vieren we Carnaval. Een ware feestdag met als afsluiter de bonte avond.

• Zondag is het toch echt bevrijdingsdag. Een feest voor iedereen als we de kids weer aan de ouders mee geven.

Vertrek

We gaan dit jaar weer met hemelvaart op kamp. We vertrekken woensdag 20 mei om ongeveer 18.30 en we komen zondag 24 mei weer terug. We hebben dit jaar een heel mooi kamphuis weten te huren: Ons Thuis te Ommel. Als jullie nieuwsgierig zijn, dan kunnen jullie een kijkje nemen op hun site. Ieder jeugdlid van 6 jaar tot en met de junioren mag mee. Wat doen we tijdens een kamp: bosspellen, speurtochten, bonte avond en nog veel meer. Wil je een goede indruk krijgen van ons kamp, ga dan naar onze facebookpagina SV Conventus kamp. Zoals u ziet, maken we tijdens het kamp foto’s die op de facebookpagina geplaatst worden. We merken dat veel ouders dit leuk vinden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om.  Bij opgave moet aangegeven worden of er akkoord gegaan wordt met het plaatsen van foto’s op social media. We hopen dat iedereen hiervoor toestemming geeft.

Helaas gaat door de situatie met het coronavirus het Jeugdkamp niet door. Het reeds betaalde kampgeld wordt geretourneerd.

Leiding

De leiding bestaat dit jaar uit: Miranda ’t Hart, Roeland van Breugel, Jürgen Hol, Danny van Antwerpen, Sander Verschoor, Barbara van der Hoorn, Daniëlle Winters, Ilona Schreuders,  Francis van Antwerpen, Ellen Verschoor, Mariska Los, Sharon van Antwerpen, Patrick de Ruiter, Swen Stok, Thomas Streefkerk, Patrick Huisman en Leo Biesbroek. Voor u als ouder is het misschien goed om te weten dat alle kampleiding verplicht een VOG (Verklaring omtrent gedrag) moet hebben om mee te mogen als leiding op kamp.

Kampgeld

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 80 per persoon. Het bedrag moet voor 15 mei betaald zijn. Er mag ook in termijnen betaald worden (bij opgave € 20, voor 1 april € 20, voor 1 mei € 20 en voor 15 mei € 20). Het kampgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

Je kan je via de website www.svconventus.nl opgeven. Bij opgave vragen we om aan te geven of er bijzonderheden zijn (medicatie/voedselallergieën/etc.) Wij verzoeken u dit nauwkeurig door te geven. Dan kunnen we hier rekening mee houden. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres. Check ook je SPAM-box, als de bevestiging niet binnen 1 uur is aangekomen.

Meer informatie?

Op de site, via de weekbrief en via alle mogelijke wegen hopen we jullie regelmatig op de hoogte te houden van nieuws en vorderingen. Daarnaast willen we door heel de kantine weer de namen ophangen van de kinderen die meegaan, zodat je precies weet wie er meegaat en hoeveel kinderen er al meegaan.

Mochten er vragen zijn, dan kan je natuurlijk iemand van de leiding aanspreken. Miranda ’t Hart is ’s avonds na 19.00 bereikbaar via telnr. (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl.