VIND HIER ALLE INFORMATIE!

Kamp 2020: Alle dagen feest

Waar is dat feestje?

Er is veel onzekerheid of we dit jaar op kamp kunnen. Na overleg hebben we besloten om ervoor te gaan en te starten met de voorbereidingen. Uiteraard gaan we alleen als het volgens de overheid mag en als wij het verantwoord vinden. We kunnen niet in de toekomst kijken en weten niet hoe de situatie over 2 maanden is. We hebben wel besproken dat als daar op dat moment nog noodzaak voor is, dat we wellicht van iedereen ouder dan 18 jaar vragen om een negatieve coronatest die maximaal 3 dagen oud is als we op kamp gaan. Houd daar dus rekening mee.

We zouden wel graag willen weten wie er mee op kamp gaan als het mogelijk is. We vragen jullie dan ook om je op te geven en niet af te wachten wat de ontwikkelingen zijn. Dan weten wij waar we aan toe zijn. Meer info over het opgeven en het kampgeld treffen jullie hieronder aan.

Hoe geweldig zou het zijn als het mogelijk is en wat zal het voor de kids en ook voor de leiding een feestje zijn. Daarom is het thema van dit jaar:  ALLE DAGEN FEEST!!!!!!! De feesten die we het afgelopen jaar gemist hebben, dan we gewoon in één weekend vieren:

• Woensdag: Koningsdag. Het zou leuk zijn om allemaal in het oranje te vertrekken.

• Donderdag is het kerst. Trek je kerstmuts en kersttrui maar weer uit de kast.

• Vrijdag is het oud en nieuw. Nee, vuurwerk mag niet mee!!!

• Zaterdag vieren we Carnaval. Een ware feestdag met als afsluiter de bonte avond.

• Zondag is het toch echt bevrijdingsdag. Een feest voor iedereen als we de kids weer aan de ouders mee geven.

Vertrek

We hopen dus dat we met hemelvaart op kamp gaan. We vertrekken woensdag 12 mei om ongeveer 18.00 en we komen zondag 16 mei weer terug. We hebben dit jaar een heel mooi kamphuis weten te huren: ’t Campvelt te Doornspijk. Als jullie nieuwsgiering zijn, dan kunnen jullie een kijkje nemen op hun site. Het is een wat kleiner kamphuis dan dat we gewend waren. Dus vol = vol.

Leiding

De leiding bestaat dit jaar uit: Miranda ’t Hart, Rogier van Toorn, Kayleigh Vos, Luuk van der Pol, Barbara van der Hoorn, Daniëlle Winters, Ellen Verschoor, Mariska Los, Patrick de Ruiter, Swen Stok, Thomas Streefkerk, Patrick Huisman en Leo Biesbroek. Voor u als ouder is het misschien goed om te weten dat alle kampleiding verplicht een VOG (Verklaring omtrent gedrag) moet hebben om mee te mogen als leiding op kamp.

Wat doen we op kamp

Ieder jeugdlid van 6 jaar tot en met de junioren mag mee. Wat doen we tijdens een kamp: bosspellen, speurtochten, bonte avond en nog veel meer. Wil je een goede indruk krijgen van ons kamp, ga dan naar onze facebookpagina SV Conventus kamp. Zoals u ziet maken we tijdens het kamp foto’s die op de facebookpagina geplaatst worden. We merken dat veel ouders dit leuk vinden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Bij opgave moet aangegeven worden of er akkoord gegaan wordt met het plaatsen van foto’s op social media. We hopen dat iedereen hiervoor toestemming geeft.

Kampgeld

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 100,- per persoon. Helaas hebben we het kampgeld moeten verhogen. Voorgaande jaren konden we steunen op veel sponsoring. Dat is deels weggevallen door de coronacrisis. Daarnaast waren we genoodzaakt om een kamphuis te nemen dat verder weg is. Hierdoor zijn de kosten van de bus duurder. Vanwege de onzekerheid of we wel op kamp kunnen vragen we jullie niet meteen te betalen bij opgave. Als je in één keer betaald, dan moet het kampgeld betaald zijn voor 5 mei. Er mag ook in termijnen betaald worden voor 5 mei € 35, voor 31 mei € 35 en voor 20 juni € 23. Het kampgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

Je kan je via de website www.svconventus.nl opgeven. Bij opgave vragen we om aan te geven of er bijzonderheden zijn (medicatie/voedselallergieën/etc.) Wij verzoeken u dit nauwkeurig door te geven. Dan kunnen we hier rekening mee houden. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres. Check ook je SPAM-box, als de bevestiging niet binnen 1 uur is aangekomen. Zoals gezegd: we kunnen ons voorstellen dat jullie wachten op alle ontwikkelingen. Wij moeten echter weten waar we aan toe zijn om ons goed voor te kunnen bereiden. Wacht dus niet te lang met opgeven. Daarnaast vol = vol. Mocht het kamp niet doorgaan en het kampgeld is betaald, dan zullen we dat uiteraard terugstorten.

Keukensponsoring

Voorgaande jaren hebben we altijd kunnen steunen op het enthousiasme dat onze leden hadden voor het sponsoren van keuken in de vorm van eieren, pindakaas, jam, hagelslag, koekjes, chips, ontbijtbroodjes, frisdrank, boter, etc. We komen nog met een lijst en hopen dat we alsnog kunnen steunen op deze sponsoring. Mochten iemand bij voorbaat al willen sponsoren, stuur dan een mailtje naar kamp@svconventus.nl.

Meer informatie?

Op de site, via de weekbrief en via alle mogelijke wegen hopen we jullie regelmatig op de hoogte te houden van nieuws. Wij houden uiteraard alle ontwikkelingen in de gaten en houden jullie op de hoogte. Het zal waarschijnlijk pas op het laatste moment zeker zijn of we wel of niet op kamp kunnen.

Mochten er vragen zijn, dan kan je natuurlijk iemand van de kampleiding aanspreken. Miranda ’t Hart (hoofdleiding) is ’s avonds na 19.30 bereikbaar via telnr. (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl.

OPROEP

Wie heeft er voor ons een busje?

Voorheen konden we een busje lenen. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk. We willen hierbij een oproep doen of iemand ons tijdens het kamp een busje ter beschikking kan stellen voor het vervoer van het spelmateriaal en de keukenspullen. Stuur een e-mail naar kamp@svconventus.nl.