top of page

Kamp 2024: 

Ga jij met ons mee op reis??

wereldbol

VIND HIER ALLE INFORMATIE!

Natuurlijk gaan we dit jaar weer op kamp. Dit jaar is het thema landen. Welke landen? Dat blijft nog even geheim. We hopen in ieder geval op tropische temperaturen met veel waterpret.


Wie mogen er mee: 

Ieder jeugdlid (tot en met de A-jeugd) mag mee.

 
MAAR:
Afhankelijk van het aantal opgaven met kinderen, willen we kijken of we er mogelijk een kamp voor alle spelende leden van kunnen maken. In eerste instantie kunnen de kinderen zich opgeven, want kinderen hebben voorrang. Wil je als kind verzekerd zijn van een plekje, geef je dan op voor 31 maart. Daarna gaan we kijken hoeveel plekken we nog over hebben. Mochten er veel plekken overblijven, dan gaan stellen we het kamp verder open voor de spelende seniorenleden. Uiteraard blijft de basis een jeugdkamp, dus er zijn in dat geval ook regels voor de senioren.

Wanneer en waarheen

Net als vorig jaar gaan we naar de Reehoeve in Bergeijk. We vertrekken op woensdag 8 mei 18.30. Op zondag 12 mei komen we rond 14.30 weer terug in Zwijndrecht. 

mexicanen.png
chinees.png

Leiding

De leiding bestaat dit jaar uit Miranda ’t Hart (hoofdleiding), Rogier van Toorn (keuken), Tych Smits (keuken), Luuk van de Pol (spelleiding) en groepsleiding: Robin Klein, Daniëlle Los, Thomas Streefkerk, Senna Klein, Stefan de Heer en Leo Biesbroek. Afhankelijk van het aantal opgaven zullen we mogelijk meer leiding meenemen. 

Voor u als ouder is het misschien goed om te weten dat alle kampleiding verplicht een VOG (Verklaring omtrent gedrag) moet hebben om mee te mogen als leiding op kamp. Vorig jaar hebben we ons allemaal voorgesteld op onze facebookpagina SV Conventus Kamp. 

Kamp en social media

Wil je een goede indruk krijgen van ons kamp, ga dan naar onze facebookpagina SV Conventus kamp. Zoals u ziet maken we tijdens het kamp foto’s en filmpjes die op de facebookpagina en Instagram geplaatst worden. We merken dat veel ouders dit leuk vinden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Bij opgave wordt automatisch toestemming gegeven voor het plaatsen van foto’s op social media. 

 

Kosten

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 100 per persoon. Als je in één keer betaald, dan moet het kampgeld betaald zijn voor 1 mei 2024. We begrijpen dat alles duurder is geworden. Er mag ook in termijnen betaald worden: bij opgave € 30, voor 1 april € 30 en voor 1 mei € 40. We vinden dat er voor het kind altijd naar een oplossing gezocht moet worden als het kampgeld een probleem is. Stuur dan even een mailtje of een berichtje naar Miranda. Dan gaan we op zoek naar een passende oplossing.
Het kampgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. 

S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

Opgave

Je kan je via de website www.svconventus.nl opgeven. Bij opgave vragen we om aan te geven of er bijzonderheden zijn (medicatie/voedselallergieën/etc.) Wij verzoeken u dit nauwkeurig door te geven. Dan kunnen we hier rekening mee houden. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres. Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben, check dan ook even je SPAM-box.

 

Mochten er vragen zijn, dan kan je natuurlijk iemand van de kampleiding aanspreken. We gaan in maart nog een voorlichtingsavond plannen.  Miranda ’t Hart (hoofdleiding) is ’s avonds na 20.00 bereikbaar via telnr. (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl

OPROEP

Wie heeft er voor ons een busje?

We nemen met kamp altijd veel boodschappen voor de keuken en spelmateriaal mee. Het huren van een bus kost veel geld. Is er iemand die voor het kampweekend een bestelbus ter beschikking kan stellen? Uiteraard zullen we zelf de brandstofkosten betalen. Stuur even een berichtje naar kamp@svconventus.nl of app naar Miranda (06-41485471).

busje-SV-Conventus.png
amerika.png
egypte-mummy.png
japanner.png
vikings-2.png
bottom of page