Kamp 2022: Alle dagen feest

Waar is dat feestje?

VIND HIER ALLE INFORMATIE!

koningsdag1.png
kerst.png
oud-en-nieuw1.png
carnaval1.png

Driemaal is scheepsrecht……. We gaan er vanuit dat we dit jaar echt wel op kamp gaan. En we hebben er heel veel zin in. Het thema is dan ook alle dagen feest. Na twee jaar hebben we wel een feestje verdiend. We gaan in één weekend een jaar feest inhalen:

  • Vrijdag 3 juni Koningsdag. Het zou leuk zijn om allemaal in het oranje te vertrekken.

  • Zaterdag 4 juni is het kerst. Trek je kerstmuts en kersttrui maar weer uit de kast.

  • Zondag 5 juni is het carnaval: Boerenkiel of een andere outfit aan en de spetterende afsluiting: de bonte avond.

  • Maandag 6 juni is het oud en nieuw. Waarbij wij als leiding bij thuiskomst de champagne opentrekken na hopelijk een geslaagd kamp.  

 

Wie mogen er mee

Ieder jeugdlid mag mee. Aangezien we al twee jaar niet zijn geweest, gunnen we onze eerstejaars senioren nog een laatste kamp.

Wanneer en waarheen

We gaan dit jaar met pinksteren op kamp. We vertrekken vrijdag 3 juni om 18.00. We komen op maandag 6 juni om ongeveer 16.00 terug. Het wordt een reis naar het buitenland. We gaan naar De Hoge Rielen te Kasterlee in België. De Hoge Rielen is een omheind gebied in de bossen met op het park alleen maar kamphuizen. Wij hebben het huis De Ree. Als jullie nieuwsgiering zijn, dan kunnen jullie een kijkje nemen op hun site: https://www.dehogerielen.be.

Leiding

De leiding bestaat dit jaar uit: Miranda ’t Hart, Rogier van Toorn, Kayleigh Vos, Luuk van de Pol, Robin Klein, Barbara van der Hoorn, Daniëlle Los, Ellen Verschoor, Mariska Los, Patrick de Ruiter, Swen Stok, Thomas Streefkerk en Leo Biesbroek. Voor u als ouder is het misschien goed om te weten dat alle kampleiding verplicht een VOG (Verklaring omtrent gedrag) moet hebben om mee te mogen als leiding op kamp.

 

Wat doen we op kamp

Wat doen we tijdens een kamp: bosspellen, speurtochten, bonte avond en nog veel meer. Wil je een goede indruk krijgen van ons kamp, ga dan naar onze facebookpagina SV Conventus kamp. Zoals u ziet maken we tijdens het kamp foto’s die op de facebookpagina geplaatst worden. We merken dat veel ouders dit leuk vinden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Bij opgave moet aangegeven worden of er akkoord gegaan wordt met het plaatsen van foto’s op social media. We hopen dat iedereen hiervoor toestemming geeft.

 

Kosten

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 80 per persoon. Als je in één keer betaald, dan moet het kampgeld betaald zijn voor 27 mei. Er mag ook in termijnen betaald worden voor bij opgave € 30, voor 30 april € 30 en voor 27 mei € 20. Het kampgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

Opgave

Je kan je via de website www.svconventus.nl opgeven. Bij opgave vragen we om aan te geven of er bijzonderheden zijn (medicatie/voedselallergieën/etc.) Wij verzoeken u dit nauwkeurig door te geven. Dan kunnen we hier rekening mee houden. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres. Zoals gezegd: we kunnen ons voorstellen dat jullie wachten op alle ontwikkelingen. Wij moeten echter weten waar we aan toe zijn om ons goed voor te kunnen bereiden. Wacht dus niet te lang met opgeven. Daarnaast vol = vol.

Op de site, via de weekbrief en via alle mogelijke wegen hopen we jullie regelmatig op de hoogte te houden van nieuws.

Mochten er vragen zijn, dan kan je natuurlijk iemand van de kampleiding aanspreken. Miranda ’t Hart (hoofdleiding) is ’s avonds na 20.00 bereikbaar via telnr. (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl.