top of page

Kamp 2023: 

COLOURFUL CONVENTUS TEKST- GEKLEURD2.png

VIND HIER ALLE INFORMATIE!

Van woensdagavond 17 mei t/m zondag 21 mei (hemelvaart) gaan we weer op kamp!!!! Dit jaar gaan we het bont maken!!!! We gaan met een kleurrijke groep kids en leiding naar Bergeijk. De accommodatie waar we dit jaar verblijven is De Reehoeve. Ben je nieuwsgiering, dan kan je vast een kijkje nemen op de website van het kamphuis: KLIK HIER

Uiteraard hebben we weer een thema. De rode draad voor dit jaar is: Colourful Conventus. We zouden het heel leuk vinden als de kinderen allemaal elke dag iets aan hebben in de kleur van die dag. De kleuren zijn:
•    Woensdag: Oranje. De kleding van Koningsdag liggen toch nog bovenop de stapel. 
•    Donderdag: Groen. Met schutkleur door het bos heen met het douanespel, totemroof of levend stratego.
•    Vrijdag: Blauw. We hopen deze dag op een strak blauwe hemel.  
•    Zaterdag: Rood. Rood is een mooie bonte kleur. En traditioneel is de laatste avond de bonte avond.
•    Zondag: Geel. Uiteraard hebben we dat allemaal en aangezien we dan weer lekker naar ons eigen cluppie gaan, is dat een mooie thuiskomst.
 

 

Wie mogen er mee

Ieder jeugdlid (tot en met de A-jeugd) mag mee. 

regenboog1.png

Wanneer en waarheen

We vertrekken op woensdag 17 mei 18.30 vanaf de kantine met de bus naar Bergeijk. Op zondag 21 mei hopen we rond 15.30 weer terug in Zwijndrecht te zijn.

Leiding

De leiding bestaat dit jaar uit Miranda ’t Hart (hoofdleiding), Rogier van Toorn (keuken), Kayleigh Vos (keuken), Luuk van de Pol (spelleiding) en groepsleiding: Robin Klein, Barbara van der Hoorn, Daniëlle Los, Ellen Verschoor, Mariska Los, Patrick de Ruiter, Thomas Streefkerk en Leo Biesbroek. Voor u als ouder is het misschien goed om te weten dat alle kampleiding verplicht een VOG (Verklaring omtrent gedrag) moet hebben om mee te mogen als leiding op kamp. Vorig jaar hebben we ons allemaal voorgesteld op onze facebookpagina SV Conventus Kamp.

 

conventus1.png

Wat doen we op kamp

Wat doen we tijdens een kamp: bosspellen, speurtochten, bonte avond en nog veel meer. Wil je een goede indruk krijgen van ons kamp, ga dan naar onze facebookpagina SV Conventus kamp. Zoals u ziet maken we tijdens het kamp foto’s en filmpjes die op de facebookpagina en Instragram geplaatst worden. We merken dat veel ouders dit leuk vinden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Bij opgave wordt automatisch toestemming gegeven voor het plaatsen van foto’s op social media. 

 

Kosten

Ondanks dat we er alle aan doen, ontkomen wij er helaas niet aan om het kampgeld te verhogen. De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 100 per persoon. Als je in één keer betaald, dan moet het kampgeld betaald zijn voor 10 mei 2023. Er mag ook in termijnen betaald worden: bij opgave € 30, voor 15 april € 30 en voor 10 mei € 40. Het kampgeld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO 0161 0158 83 t.n.v. S.V. Conventus onder vermelding van kamp en de naam van het kind.

Opgave

Je kan je via de website www.svconventus.nl opgeven. Bij opgave vragen we om aan te geven of er bijzonderheden zijn (medicatie/voedselallergieën/etc.) Wij verzoeken u dit nauwkeurig door te geven. Dan kunnen we hier rekening mee houden.  Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres. 


Mochten er vragen zijn, dan kan je natuurlijk iemand van de kampleiding aanspreken. Miranda ’t Hart (hoofdleiding) is ’s avonds na 20.00 bereikbaar via telnr. (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl

conventus2.png
bottom of page