Wat moet er mee:

Verplicht om mee te nemen:

  • Onderlaken  (ook als er in een slaapzak geslapen wordt!!)

  • Kussen + Kussensloop

  • Slaapzak/dekbed (Merk de slaapzak goed, want de ervaring leert dat alle slaapzakken erg op elkaar lijken)

  • Slippers

 

Overige spullen die handig kunnen zijn om mee te nemen:

Regenkleding

Sportieve kleding

Handdoeken

Schoenen (het liefst meer dan 1 paar)  

Pyjama

Badkleding

Warme trui(en)  

Lange en korte broeken

Toiletspullen

T-shirts  

Ondergoed

Sokken

 

Bonte Avond

Uiteraard hebben we de laatste avond weer bonte avond. Dus wil je dansen, playbacken, zingen etc. neem hier dan spullen voor mee.

 

Wat mag er NIET mee:

  1. Energiedrankjes zoals bijvoorbeeld Red Bull zijn niet toegestaan. Deze zullen worden ingenomen en na het kamp weer teruggegeven worden.

  2. Confettibommen. Dit klinkt misschien raar, maar het is vreselijk om op te ruimen en als het nat wordt geeft het vlekken op de vloer die er bijna niet uitgaan.

  3. Het meenemen van een mobiele telefoon is op eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet verzekerd tegen beschadiging en/of diefstal.

Financiën:

Geef uw kind niet te veel geld mee. Wij hebben zelf een snoepwinkeltje waar de kinderen wat kunnen kopen en we komen maar heel even in Loon op Zand zelf.

Facebook:

Er is inmiddels ook een SV Conventus Kamp op facebook. Tijdens het kamp proberen we iedereen zo veel mogelijk op de hoogte te houden, foto’s en filmpjes te plaatsen.

Bereikbaarheid:

Mocht er tijdens het kamp iets gebeuren, dan kunt u ons mobiel bereiken:

  • Mobiele nummer Miranda ’t Hart (hoofdleiding): 06-41485471 of indien niet bereikbaar:

  • Mobiele nummer Barbara van der Hoorn : 06-24249468

 

Terugkomst:

We hopen na een geweldig kamp om op zondag  28 mei om ongeveer 13.00 te vertrekken uit Loon op Zand. We hopen na een geweldig kamp heel moe, maar voldaan om ongeveer om 14.00 terug te komen in de kantine.

Mocht u na alle bovengenoemde informatie toch nog vragen hebben, dan kunt u Miranda ‘t Hart ’s avonds na 18.00 bellen op 06-41485471 of u kunt mailen naar kamp@svconventus.nl.

 

Wij hebben er in ieder geval zin in. Tot woensdag 24 mei!!!

cleaning.png

Help mee om de velden

schoon te houden

 

Bij de start van het seizoen ligt het veld er prima bij. Er zijn nog wat achterstallige werkzaamheden te verrichten, die echter (nog) geen invloed hebben op het gebruik van het sportterrein.
 

Echter alles is schoon en er ligt geen rommel op het veld. Het bestuur, HTC en KTC willen jullie nadrukkelijk vragen om (na de wedstrijden en/of trainingen) de dug-outs op te ruimen, flesjes terug te brengen, niets te laten slingeren en alle rommel in de daarvoor bestemde prullenbakken te gooien. Als deze vol is, is het niet erg deze te ledigen (eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld) in de kliko’s bij de kantine of, zelfs beter, in de vuilcontainers nabij de vlaggenmasten.Met elkaar houden wij op deze manier ons veld en accommodatie schoon.