Rookvrije generatie

Er wordt steeds vaker gesproken om de sportvelden en omliggende accomodatie rookvrij te maken. Ook wij hebben als Conventus, gezamenlijk met Albatros en het Develsteincollege gekeken naar de mogelijkheden om een rookvrij beleid te ontwikkelen. Wij willen graag weten hoe onze leden hierover denken. Vandaar als begin een kleine poll om jullie mening te horen.

Wat is een geheel rookvrij terrein?

Een geheel rookvrij terrein zonder enige uitzonderingen houdt in:

• Het gehele terrein is rookvrij binnen de hekken of andere begrenzing van de vereniging, inclusief kantine, terras, velden, langs de lijn en de tribune.

• Iedereen houdt zich aan de afspraak om niet te roken op het terrein: leden, medewerkers, vrijwilligers, trainers, ouders, maar ook externen die op bezoek zijn.

• Het rookvrije terrein wordt uitgedragen door bordjes of andere aanduiding op het buitenterrein.

• De e-sigaret is meegenomen in het rookvrije beleid. Ook deze is verslavend, bevat schadelijke stoffen en verlaagt de drempel tot het roken van sigaretten.

• Binnenruimten van het terrein zijn al rookvrij, denk aan de kantine, de kleedkamer en sportzalen.

SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now