Zoeken
  • svconventus

Korfbaljeugd B1 en D2 kampioen!


Zwijndrecht (7 juli 2015) – De korfbaltak van sv Conventus heeft aan het eind van het veldseizoen twee jeugdteams als kampioen kunnen huldigen. Zowel het B1 als het D2-jeugdteam won op overtuigende de afsluitende wedstrijd wijze, waarna het kampioenschap gevierd kon worden.

Na tot op heden alle wedstrijden in de voorjaarscompetitie te hebben gewonnen sloot Conventus B1 de competitie af tegen Eureka, de nummer twee in het kampioenschap. Ondanks de sterkere tegenstand kende het Zwijndrechtse team geen enkel probleem met de tegenstander en won de wedstrijd op dominante wijze met 11 – 2. Hiermee was het kampioenschap op overtuigende wijze een feit.

Conventus D2 sloot de competitie af met een wedstrijd tegen Oranje Wit. Het was duidelijk dat de zenuwen bij de jonge korfballers ten koste gingen van het aantal gescoorde doelpunten, maar met een 2 – 4 uitslag scoorde het team wel dubbel zoveel punten als de Dordtse tegenstander. Ook het D2-team pakte het kampioenschap ongeslagen, al had het team wel één punt verspeeld door tijdens de seizoensopener tegen DSV met 3 – 3 gelijk te spelen. Sindsdien was wel elke wedstrijd in Conventus’ voordeel beslist, waarmee het team terecht tot kampioen kon worden gekroond.

#korfbal

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now