Jeugd mag weer gaan sporten bij SV Conventus

Beste leden,

Zoals aangekondigd mogen wij weer gaan sporten met onze jeugd t/m 18 jaar. Afgelopen dagen zijn wij druk geweest met het opstellen van een protocol die inmiddels is goedgekeurd door de gemeente. Dit betekent dat we vanaf as maandag de trainingen, in aangepaste vorm en soms op aangepaste tijden, weer kunnen hervatten.

We vragen jullie om de bijgevoegde brief en het protocol goed door te lezen en met uw kind te bespreken. Aan de jeugdtrainers vragen we om deze info ook te delen in de app groepen. Voor vragen kunnen jullie terecht bij Cynthia en Priscilla. Hun contactgegevens staan in het protocol vermeld.

Veel trainingsplezier,

Brief_leden_sporten_jeugd_corona