Zoeken
  • svconventus

Sleutelplan


In samenspraak met de Vereniging van Gebruikers Sportpark Develstein is besloten om nieuwe sloten aan te brengen op de toegangsdeuren van de kantine van Conventus. Voornaamste reden hiervan is, dat verschillende sleutels in omloop zijn, die door de eigenaar van de accommodatie niet zijn geregistreerd.

Dat betekent dus ook nieuwe sleutels. Het bestuur heeft in haar wijsheid besloten om de uitgifte van deze sleutels te beperken. De nieuwe sleutels zijn inmiddels uitgereikt aan de sleutelhouder van de commissies (meestal de voorzitter) en aan degene die een kantinesleutel echt nodig hebben.

Eerdaags zullen de sloten van de eerdergenoemde toegangsdeuren worden vervangen. De oude sleutel (met nummer 1003) is dan alleen geschikt voor de hoofdingang en de kleedkamers. Degene die deze sleutel in zijn/haar bezit heeft, behoeft deze niet in te leveren. Deze kunnen behouden blijven voor bijvoorbeeld toegang voor trainingen. De sleutelhouders hebben dus vanaf het moment van vervanging van de sloten TWEE sleutels nodig om de kantine binnen te komen.

Voor de bardiensten (openen en sluiten) verandert er niets. De betreffende (nieuwe) sleutel kan op het al oude adres (bij Connie, Anjerstraat 76) worden opgehaald.

Namens het bestuur,

Jos de Kok.


19 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now