Zoeken
  • svconventus

Autobedrijf Van den Berg steekt korfbal e-jeugd in nieuwe shirts


Zwijndrecht (22 november 2015) – Naast hun sportieve prestaties op het veld, zullen de korfballers van Conventus’ e-jeugd nog meer op gaan vallen dankzij hun gloednieuwe wedstrijdshirts. Autobedrijf Van den Berg uit Ridderkerk staat vanaf nu groot op de nieuwe shirts van de drie e-jeugd teams die Conventus rijk is.

De nieuwe shirts werden op zondag 15 november vlak voor de wedstrijd van Conventus’ eerste korfbalteam gepresenteerd. De volledige e-jeugd van de Zwijndrechtse club mocht samen met de korfbalselectie oplopen en werden samen met Autobedrijf Van den Berg aan het grote thuispubliek voorgesteld.

“Er was een actie van de BOVAG om hesjes beschikbaar te stellen aan sportclubs, waarna we voor sponsoring van sv Conventus werden benaderd, het was vervolgens een simpele optelsom,” verklaarden eigenaren Gilbert en Monique van den Berg. “Als autobedrijf uit Ridderkerk hebben we nu al een aantal klanten uit Zwijndrecht, maar met de sponsoring van Conventus hopen we de naamsbekendheid hier in Zwijndrecht te vergroten. Maar voor ons is het nog belangrijker om kinderen te laten sporten. Bovendien is het prachtig om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn!”

Gilbert en Monique van den Berg waren nog niet bekend met sv Conventus, maar na kennis te hebben gemaakt met de op Sportcomplex Develstein gevestigde vereniging was de keuze voor sponsoring snel gemaakt.

“We waren zelf niet bekend met Conventus en de hand- of korfbalsport, maar we zijn deze zomer bij het jubileumweekend komen kijken, waarna het balletje is gaan rollen. Al snel merkten we hoe gezellig en gastvrij de vereniging was. Aanvankelijk zouden we één e-jeugd team sponsoren, maar dit is zelfs de volledige e-jeugd geworden! We zijn erg tevreden over het eindresultaat, de shirts zijn erg mooi geworden en zwart en geel zijn toevallig ook de kleuren van ons bedrijf!”

Autobedrijf van den Berg in Ridderkerk is een BOVAG aangesloten autobedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat. Het bedrijf beschikt over een moderne werkplaats en poetsafdeling, waar occasions door een vast team van zes vakmensen professioneel worden geprepareerd voor de verkoop. Klanten kunnen ook bij Autobedrijf van den Berg terecht voor onderhoud, APK, (aankoop-)keuringen, airco-onderhoud, winterbanden, opslag van winterbanden en accu’s. Bovendien is er voor de klanten in Zwijndrecht een haal en brengservice beschikbaar.


11 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now