Zoeken
  • svconventus

Jubilarissen bij Nieuwjaarsreceptie


Zwijndrecht (11 januari 2015) – Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van sv Conventus zijn volgens traditie de jubilerende leden en vrijwilligers van de club weer gehuldigd. Twaalf leden vierden afgelopen jaar hun jubileum bij de bij het Develstein College gevestigde club, waaronder maar liefst zes leden die hun veertig jarig jubileum vierden! Daarnaast werden twee vrijwilligers die bij de club gestopt zijn bedankt voor hun geleverde inspanningen.

Dit jaar waren er opvallend veel leden die hun 40-jarig jubileum vierden. Daarvan waren er drie handballeden die vanaf het begin van Walburg ’75, de handbaltak van Conventus, lid waren: voormalig voorzitster Janny de Jong, Karin von Grumbkow en Wil Hartman. Daarnaast vierden ook drie korfballeden het unieke 40-jarige jubileum: Jos de Kok, Frans Kuijl en Hans Swagemakers. Andere jubilarissen die gevierd werden zijn: Ilona Schreuders (25 jaar), Sharon van Antwerpen (12,5 jaar), Danny van Antwerpen (12,5 jaar), Dunja van Veen (12,5 jaar), Vincent du Buisson (12,5 jaar) en Conventus’ eigen voorzitster Renate du Buisson (12,5 jaar).

Aansluitend werden de vrijwilligers in het bedankt die in 2015 gestopt zijn met (een deel van) hun werkzaamheden voor de club: Ron Alberts en Marga Smit.

Als laatste werd sponsor Gilbert van den Berg van Autobedrijf van den Berg bedankt voor de sponsoring door het uitreiken van een ingelijst shirt met daarop de sponsoring van het in Ridderkerk gevestigde bedrijf.


32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now