top of page
Zoeken
  • svconventus

Jubilarissen bij Nieuwjaarsreceptie


Zwijndrecht (11 januari 2015) – Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van sv Conventus zijn volgens traditie de jubilerende leden en vrijwilligers van de club weer gehuldigd. Twaalf leden vierden afgelopen jaar hun jubileum bij de bij het Develstein College gevestigde club, waaronder maar liefst zes leden die hun veertig jarig jubileum vierden! Daarnaast werden twee vrijwilligers die bij de club gestopt zijn bedankt voor hun geleverde inspanningen.

Dit jaar waren er opvallend veel leden die hun 40-jarig jubileum vierden. Daarvan waren er drie handballeden die vanaf het begin van Walburg ’75, de handbaltak van Conventus, lid waren: voormalig voorzitster Janny de Jong, Karin von Grumbkow en Wil Hartman. Daarnaast vierden ook drie korfballeden het unieke 40-jarige jubileum: Jos de Kok, Frans Kuijl en Hans Swagemakers. Andere jubilarissen die gevierd werden zijn: Ilona Schreuders (25 jaar), Sharon van Antwerpen (12,5 jaar), Danny van Antwerpen (12,5 jaar), Dunja van Veen (12,5 jaar), Vincent du Buisson (12,5 jaar) en Conventus’ eigen voorzitster Renate du Buisson (12,5 jaar).

Aansluitend werden de vrijwilligers in het bedankt die in 2015 gestopt zijn met (een deel van) hun werkzaamheden voor de club: Ron Alberts en Marga Smit.

Als laatste werd sponsor Gilbert van den Berg van Autobedrijf van den Berg bedankt voor de sponsoring door het uitreiken van een ingelijst shirt met daarop de sponsoring van het in Ridderkerk gevestigde bedrijf.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page