Zoeken
  • svconventus

Handbaldames sv Conventus zonder problemen voorbij SC Twist


Zwijndrecht ( 24 januari 2016) – De handbaldames van sv Conventus hebben zondag vrij eenvoudig weten te winnen van SC Twist. Het team van coach José Narvaez domineerde de wedstrijd en wist bijna drie maal zoveel te scoren dan de Vlaardingse tegenstander.

Als één van de drie teams die om het kampioenschap strijden was Conventus op papier veel sterker dan Twist, welke de voorlaatste plaats in het kampioenschap bezet. In dit soort wedstrijden is onderschatting dan ook het grootste gevaar. De wedstrijd begon bijzonder traag, met in de eerste tien minuten slechts één doelpunt, gescoord door het Zwijndrechtse team. Op het moment dat het spel van Conventus begon te lopen liep de voorsprong snel op. Het jonge en nog niet al te sterke Twist zou pas na 24 minuten voor het eerst weten te scoren en na de eerste helft stond er voor Conventus dan ook een ruime 11 – 2 voorsprong op het scorebord.

De onderlinge verhoudingen veranderden in de tweede helft toen beide partijen met een keeperwissel kwamen. Twist kwam zo zelfs terug tot 12 – 5, maar vanaf dat moment kon het sterkere Conventus het spel van de eerste helft weer oppakken en liepen tijdens de laatste twintig minuten uit tot een dominante 22 – 8 overwinning.

Het derde damesteam van Conventus maakte het voor eigen publiek een stuk spannender en won met 11 – 9 van Roda’71. Het tweede damesteam verloor met een ruim verschil van HVV, terwijl beide herenteams zondag niet in actie kwamen.


3 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now