Zoeken
  • svconventus

WiFi bij Sportvereniging Conventus


De afgelopen weken is er veel werk verzet door Renate, Kees, Rogier en Jos om naar mogelijkheden te zoeken om een betere WiFi verbinding te krijgen in en om onze kantine. Het huidige netwerk voldeed niet aan onze verwachtingen. Vooral met de digitaliseringen in de toekomst, denk maar aan het verwerken van de digitale wedstrijdformulieren.

In samenwerking met het Develsteincollege is er een nieuw netwerk aangelegd in onze kantine en sporthal. Zodoende kan dan in onze accommodatie (kantine, kleedkamers, sporthal - het gehele sportcomplex is nog een streven) gebruik gemaakt worden van deze verbeterde en snelle WiFi-verbinding.

De naam van het netwerk is origineel: Develsteinhal. Het wachtwoord van het netwerk hangt op de bekende plaats in de kantine.

Wij hopen dus, dat een ieder veel plezier en voldoening hebben met de nieuwe verbinding.

Namens het bestuur,

Jos de Kok.


20 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now