top of page
Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus nemen revanche op eerdere nederlaag


Zwijndrecht (21 februari 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen zondag in het Noord-Brabantse Berlicum sportief revanche gehaald op BMC. Werd de thuiswedstrijd nog nipt met één punt verschil verloren, de uitwedstrijd won het team met maar liefst vier punten voorsprong.

Conventus reisde afgelopen weekend naar Noord-Brabant met Benno Snaphaan als coach, welke de zieke Peter Jonker verving. Ook in het veld was er een verandering gemaakt met Kirsten Winters op de plaats van de geblesseerde Priscilla Zijlmans.

Voor de wedstrijd had Snaphaan zijn huiswerk goed gedaan en kwam met een slimme strategie om de tegenstander aanvallend uit het spel te brengen. De combinatie van het succesvol toepassen van deze strategie en een spel vol passie en beleving brachten Conventus al snel op een voorsprong en stond er met rust dan ook een 6 – 8 voorsprong op het scorebord. Ook in de tweede helft liet het door WellnessSun gesponsorde team zich niet gek maken en was met een 11 – 15 de onbetwiste winnaar van de wedstrijd.

Scores sv Conventus

Jorrit de Bruin 4x, Danny van Antwerpen 3x, Thomas Streefkerk 3x, Samantha Boorsma 2x, Daniëlle Winters 1x, Kirsten Winters 1x, Rowie Kiel 1x

14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page