Veldkorfbaltrainingen 2e helft seizoen 2015-2016

Het zaalseizoen loopt op haar einde. Dit betekent dat deze maand de veldtrainingen weer starten. De start van de veldtrainingen is afhankelijk van de laatste zaalwedstrijd van je team:

Direct na de laatste zaalwedstrijd starten in de daaropvolgende week de veldtrainingen (behoudens bij beslissingswedstrijden).

Dit geldt dus in principe voor KS1, KS2, KS3, KS4, Recreanten, KA1, KC1, KC2, KD1, KE1, KE3 en KF1. Mochten er nog beslissingswedstrijden gespeeld moeten worden (KS1 ?), dan gelden weer andere regels. Dit is pas bekend na de wedstrijden van het speelweekend van 12/13 maart 2016.

Zodoende komt er ook ruimte vrij voor de teams die in de Develhal trainen (laatste training Develhal vrijdag 11 maart 2016) en nog hun laatste wedstrijd spelen in het weekend 19/20/22 maart 2016 (handbalteams, KA2, KB1, KCM, KE2 en KF2).

De veldtrainingstijden zijn elders op de website gepubliceerd.

Door enorme bezettingsproblemen in de oudere jeugd (langdurige schorsing, vele langdurige blessures, geen invalmogelijkheden meer vanuit de senioren en andere oorzaken) nopen de JKTC tot vervelende en impopulaire maatregelen. Dit heeft ook consequenties voor de (indeling van de) teams in de jongere leeftijdscategorieën. Dit geeft ook enige hoofdbrekens bij de JKTC, zodat publicatie nog niet mogelijk is. Sommige teams waren verregaand compleet en vandaar dat er helaas wijzigingen optreden in het aantal teams voor de veldcompetitie en dus noodzakelijkerwijs ook in de teams zelf, rekening houdend met de leeftijd en de gemiddelde leeftijd per team.

Dus houdt de publicaties op deze website a.s. week goed in de gaten !!!!

Namens de KTC,

Jos de Kok