Zoeken
  • svconventus

MJM Metropool Grillroom gepresenteerd als nieuwe sponsor Conventus’ handbaldames


Zwijndrecht (6 maart 2016) – Er lijkt geen eind te komen aan de reeks sponsorpresentaties bij sv Conventus. Na Autobedrijf van den Berg (Korfbal E-jeugd), WellnessSun (Korfbal 1) en Vroombros Zuigtechniek (tweede herenhandbal team) is zondag de nieuwe sponsor voor Conventus’ eerste handbaldamesteam gepresenteerd: de Zwijndrechtse MJM Metropool Grillroom.

De presentatie vond plaats voor de wedstrijd van Conventus dames 1 tegen Saturnus middels een fotoshoot met alle teamleden en afgevaardigden van de MJM Metropool Grillroom, waaronder mede-eigenaren Aram Papojan en Arut Harutunian.

Het sponsoren van een handbalteam was niet iets waar het tegenover treinstation Zwijndrecht gevestigde restaurant eerder over na had gedacht.

“Ik kende handbal eigenlijk alleen van tv, maar enkele leden van Conventus zijn bij ons vaste gast en het sponsoren van Conventus kwam een keer ter sprake,” zei mededirecteur Papojan. “Vervolgens is voorzitster Renate du Buisson bij ons langsgegaan. We hadden er niet echt aan gedacht om een team te sponsoren, maar onze vaste klanten zijn erg belangrijk voor ons en we wilden graag wat voor ze terugdoen. Zelf behalen we er meer naamsbekendheid mee en hopelijk kunnen we het team naar een hoger niveau helpen. Nu spelen ze regionaal hun wedstrijden, maar het zou mooi zijn als ze naar landelijk niveau door kunnen groeien!”

Een vier man sterke afvaardiging van MJM Metropool Grillroom was afgelopen zondag voor het eerst te gast bij Conventus en waren positief verrast. Het enthousiasme was zelfs zo groot dat de vraag kwam of er niet een handbalwedstrijdje tussen het personeel van de MJM Metropool Grillroom en leden van Conventus kon worden georganiseerd!

“Het is de eerste keer dat ik hier ben en ik moet zeggen dat er een erg goede sfeer hangt,” concludeerde mededirecteur Harutunian. “Soms heb je plaatsen waar je snel weer weg wilt, maar dat is hier zeker niet het geval, we blijven hier ook zeker de wedstrijd kijken en zullen regelmatig langskomen. Het enige nadeel is dat we elke nacht tot 2:00 uur open zijn, dus het is voor ons soms vroeg opstaan!”

Ondanks een valse start, wonnen de dames van Conventus zondag voor het oog van hun nieuwe sponsor toch de wedstrijd met 23 – 21.

De MJM Metropool Grillroom, waarbij de letters staan voor de eerste letters van Papojan en Harutunian eigen kinderen, is een aan de Zwijndrechtse Stationsweg gevestigd grillrestaurant met een mediterrane menukaart. Deze bestaat onder andere uit grillgerechten, maar ook spareribs, pizza’s en zelfs pasta’s. Ook voor ‘alleen’ een drankje staat de voor iedereen deur open.

Met de sponsor voor het eerste damesteam van Conventus’ handbaltak zijn nu twee van de drie eerste teams van de op Sportcomplex Develstein gevestigde vereniging voorzien van een sponsor. Conventus’ eerste herenhandbalteam is nog wel op zoek naar sponsoring, net als meerdere lagere- en jeugdteams.


65 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now