Zoeken
  • svconventus

Korfbal E2-jeugd sv Conventus wint het zaalkampioenschap


Zwijndrecht (28 maart 2016) – De E2-jeugd van sv Conventus’ korfbaltak heeft het zaalkampioenschap gewonnen. Met een dominante overwinning op Kinderdijk kwam het team op gelijke hoogte als ADO, maar met een bijzonder sterk doelsaldo was het kampioenschap voor de club uit Zwijndrecht.

In de 22 wedstrijden tellende competitie had Conventus slechts één wedstrijd verloren: uit tegen het sterke ADO. De thuiswedstrijd tegen de Haagse tegenstander werd echter gewonnen, waardoor het voor het kampioenschap neerkwam op de afsluitende wedstrijd.

Door de spanning slaagde Conventus er in de wedstrijd tegen Kinderdijk niet in om tijdens de eerste tien minuten te scoren, maar toen het eerste doelpunt was gevallen volgden er snel meer. Het team van coaches Priscilla Zijlmans en Daniëlle Winters liep al snel uit en won uiteindelijk overtuigend met 12 – 0. Daarmee was het kampioenschap een feit, want met een indrukwekkend doelsaldo van +87 (111 voor, slecht 24 tegen) had het in geel/zwart spelende team veel beter gepresteerd dan de concurrent.


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now