Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus terug in het veldkampioenschap na zege op koploper


Zwijndrecht (10 april 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend zich weer helemaal terug in de strijd om het veldkampioenschap geknokt. Het team van coach Benno Snaphaan wist in een spannende eindfase een gat te slaan van drie punten met het koploper Dubbel Zes.

Voor Conventus was het zondag de tweede topper in een week tijd: een week eerder had het team nog de promotiewedstrijd tegen OKV gespeeld en nu begon het veldseizoen direct met de moeilijkste tegenstander uit de competitie: Dubbel Zes. Het team kende echter een vliegende start en kwam al snel op een 5 – 2 voorsprong, maar de tegenstander speelde het spel slim door veel strafworpen in hun voordeel te veroorzaken en kwam zo zelfs terug tot een 6 – 7 voorsprong. Maar Conventus liet zich niet uit zijn spel halen en kwam vlak voor rust tot vreugde van het grote thuispubliek weer langszij tot 8 – 7.

In de tweede helft slaagde Conventus er in om de voorsprong te behouden, waarbij de rebound in tegenstelling tot een week eerder veel beter liep. Toch liet de thuisploeg de tegenstander van een 12 – 9 voorsprong terugkomen tot 13 – 12, waarmee de spanning weer volledig terug kwam. Maar in de slotminuten liet Conventus zich niet gek maken en liep het weer uit tot een 16 – 13 overwinning, waarmee Conventus nu op een gelijk aantal verliespunten komt als Dubbel Zes en daarmee weer terug in de race is om het veldkampioenschap.

Scores sv Conventus

Thomas Streefkerk 5x, Jorrit de Bruijn 5x, Jeroen van de Pol 3x, Danny van Antwerpen 1x, Priscilla Zijlmans 1x, Daniëlle Winters 1x


94 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now