top of page
Zoeken
  • svconventus

Relatief eenvoudige overwinning voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (17 april 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben zondag een relatief eenvoudige overwinning weten te behalen. In Rotterdam nam het team al halverwege de eerste helft afstand van de tegenstander en liet de overwinning niet meer in gevaar komen.

Tegenstander Sperwers stond voor de wedstrijd van afgelopen weekend vier plaatsen onder Conventus in het kampioenschap, maar het was wel een team waar tijdens de zaalcompetitie nog van was verloren. In de openingsminuten van de wedstrijd had Conventus nog moeite om aan het fysieke spel van Sperwers te wennen, maar vanaf een 4 – 4 stand slaagde het team van coach Benno Snaphaan er in om zijn eigen spel te spelen en liep zo zelfs uit tot 4 – 10.

Vanaf dit moment kon het team het iets rustiger aan doen, maar dit voorkwam niet dat Conventus met mooie, lange aanvallen bleef scoren. De voorsprong zou gestaag uit worden gebreid tot op het hoogtepunt zelfs acht punten (9 – 17). In de slotminuten lieten de Zwijndrechtse korfballers Sperwers nog terugkomen tot 13 – 18, maar op geen enkel moment zou de overwinning in gevaar komen. Met deze overwinning blijft Conventus volledig in de strijd om het veldkampioenschap.

Scores sv Conventus

Jorrit de Bruijn 6x, Thomas Streefkerk 4x, Danny van Antwerpen 3x, Priscilla Zijlmans 1x, Daniëlle Winters 1x, Kirsten Winters 1x, Samantha Boorsma 1x, Luuk de Ruiter 1x


28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page