top of page
Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus komen niet uit de voeten op kunstgras van HVOS


Zwijndrecht (24 april 2016) – De handbalheren van sv Conventus hebben het afgelopen zondag lastig gehad op het veld van HVOS. De Zwijndrechtse heren hadden een ongebruikelijke ondergrond en misten het geluk in de afronding, waardoor er aan het eind van de wedstrijd een nederlaag kon worden genoteerd.

Conventus reisde vol vertrouwen naar HVOS, nadat eerder in het seizoen de thuiswedstrijd van tegenstander uit Spijkenisse was gewonnen. Echter wist het team van vervangend coach Barbara van der Hoorn dat uitwedstrijden tegen HVOS altijd extra moeilijk zijn omdat dit team als enige in de regio een kunstgrasveld en het daarvoor benodigde schoeisel heeft. Vanaf de eerste minuut bleek dat een herhaling van de eerdere winst er niet in zat: naast de gewenningsproblemen aan het veld kampte het fanatiek spelende team ook met een gebrek aan geluk bij de afronding, waardoor de achterstand al vlug opliep. Aan het eind van de sportieve wedstrijd stond er dan ook een 26 – 10 nederlaag op het scorebord.

Het tweede herenteam deed zondag betere zaken door in een ware thriller met 15 – 16 van Oliveo te winnen. Het tweede en derde damesteam keerden afgelopen weekend met lege handen terug naar Zwijndrecht.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page