Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus virtueel de nieuwe koploper na zege op Keep Fit


Zwijndrecht (24 april 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben zondag directe concurrent Dubbel Zes virtueel gepasseerd dankzij een zege op Keep Fit. Op eigen veld wist het team van coach Benno Snaphaan met een ruim verschil te winnen, waar Dubbel Zes afgelopen weekend juist verloor. Hiermee heeft Conventus evenveel punten in het kampioenschap als de concurrent, maar heeft wel één wedstrijd minder gespeeld.

Conventus kreeg zondag één van de sterkere tegenstanders uit het kampioenschap op bezoek: het als derde geklasseerde Keep Fit. Voor deze wedstrijd werd Daniëlle Winters vervangen door Ilona Schreuders, terwijl de zieke Samantha Boorsma na een half uur wedstrijd het stokje over moest dragen aan Elaine Niesing.

De wedstrijd werd echter onder moeilijke weersomstandigheden gespeeld, wat het beide teams er niet makkelijker op maakte. Na het beginsignaal kende de wedstrijd dan ook een bijzonder trage start, met beide partijen die in de eerste twintig minuten slechts één maal wisten te scoren. Vervolgens kwam Conventus in zijn eigen spel en begon daarmee de doelpuntenmachine op gang te komen. Al snel wisten de Zwijndrechtse korfballers een grote voorsprong op te bouwen welke door Keep Fit niet meer goed te maken was. Op het moment dat de scheidsrechter affloot stond er dan ook een ruime 11 – 5 overwinning op het scorebord.

Na de wedstrijd volgde vervolgens het nieuws dat concurrent Dubbel Zes nipt van Aurora had verloren, waarmee Conventus virtueel de leider in het kampioenschap is. Volgende week volgt een inhaalwedstrijd tegen SDO, een zege in deze wedstrijd zou Conventus ook qua punten de ware koploper in het kampioenschap maken.

Scores sv Conventus

Jorrit de Bruijn 3x, Thomas Streefkerk 2x, Danny van Antwerpen 2x, Samantha Boorsma 1x, Ilona Schreuders 1x, Elaine Niesing 1x, Jeroen van de Pol 1x


42 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now