Korfbal: Seizoen 2016-2017

Het huidige seizoen loopt zo zachtjes aan ten einde. Nog een tweetal speelweekenden en het seizoen zit er op. Voor sommige teams nog spannende twee/drie weken, met een (eventueel) kampioenschap/promotie in zicht.

De KTC is al druk bezig voor volgend seizoen 2016-2017. Het KNKV heeft al laten weten, dat voor 15 mei a.s. de teams opgegeven moeten worden voor zowel de veldcompetitie als de zaalcompetitie. Ook de zaal(trainings)uren voor volgend seizoen moeten al deze maand bij de gemeente worden ingehuurd.

Het is dus van groot belang, dat de KTC al op de hoogte is of een ieder doorgaat met korfballen. Zeker voor de teamindelingen zijn er nog diverse bespreekpunten, waarvoor er nog enkele bijeenkomsten worden belegd (A/B-jeugd – dinsdag 31 mei 2016 en C-jeugd – maandag 23 mei 2016, uitnodigingen volgen).

Voor afmeldingen (uiteraard liever niet !!!) zie de regels op de website. Bij een te late afmelding betekent contributieplicht voor volgend seizoen 2016-2017 en kan ook grote gevolgen hebben voor de teamindelingen (ivm gemiddelde leeftijd en aantal spelers), waarvan je huidige teamgenoten dan de nadelen van ondervinden.

Heb je nu al vragen en/of opmerkingen, dan kan je terecht bij Linda Dijk (B-jeugd en jonger) en/of Michael Dooren (A-jeugd en ouder). Of email naar ktc@svconventus.nl.

Jos de Kok

Conventus KTC