Zoeken
  • svconventus

Korfbaltak sv Conventus viert nog drie kampioenschappen


Zwijndrecht (5 juni 2016) – Naast het kampioenschap van het eerste korfbalteam heeft de korfbaltak van sv Conventus nog drie andere kampioenschappen kunnen vieren. Na een zeer succesvolle voorjaarscompetitie konden ook de E1-jeugd, de B1-jeugd en het vierde seniorenteam van de Zwijndrechtse club worden gehuldigd.

Na in de zaal net naast het kampioenschap te hebben gegrepen, waren de spelertjes van Conventus E1 erop gebrand om op het veld wel kampioen te worden. Het team speelde een sterke competitie, waarin bijna alles gewonnen werd, op de wedstrijd tegen Juliana na: deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De laatste wedstrijd van het seizoen tegen Ventura Sport moest dus gewonnen worden, wat het talentvolle team dan ook deed met een indrukwekkende 19 – 3 eindstand. Met deze zege kwam het team op gelijke hoogte als Juliana, maar met een doelsaldo die 26 punten beter was dan die van de concurrent.

Ook voor Conventus’ B1-team kwam aan het eind van de competitie neer op doelsaldo. Het team won in de competitie alle wedstrijden, op de wedstrijd tegen Korbatjo na. Direct concurrent Gemini was Conventus wel de baas, waardoor het neerkwam op de laatste wedstrijd. In een zeer spannende strijd werd Scheldevogels met één punt verschil (8 – 9) verslagen, waardoor het team op gelijke hoogte kwam met Gemini en een vier punten positiever doelsaldo de doorslag gaf. Dit maakte van Conventus B1 de nieuwe kampioen!

Het vierde korfbalteam van de senioren was tijdens de voorjaarscompetitie heer en meester in het kampioenschap. Het team won alle wedstrijden en liet daarmee weinig onduidelijkheid over wie de ware kampioen was. Het team sloot de competitie af met een overtuigende 7 – 16 overwinning op Scheldevogels, waarna het feest los kon breken.

Uiteraard werden alle wedstrijden op gepaste wijze gevierde, van een patatje in de kantine voor de E-jeugd, tot een glas champagne voor de senioren.


15 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now