Zoeken
  • svconventus

Handbal Jongens-C wint kampioenschap na ware thriller


Zwijndrecht (12 juni 2016) – In een ware thriller hebben de handbaljongens C het kampioenschap gepakt. Alsof het scenario vooraf al was geschreven speelden de jongens hun kampioenswedstrijd tegen directe concurrent HVV, welke ze na een bijzonder spannende wedstrijd uiteindelijk met één punt wisten te verslaan.

Dat de jongens van Conventus voor het kampioenschap mochten strijden werd pas een week voor de slotwedstrijd duidelijk toen HVV van de tot op dat moment ongeslagen Savosa won. Hierdoor kwamen Conventus, Savosa en HVV volledig gelijk te staan met ieder één verloren wedstrijd. Dit met Conventus – HVV als laatste wedstrijd van het seizoen.

De Zwijndrechtse jongens waren bijzonder zenuwachtig voor de wedstrijd, welke zich zou ontwikkelden als een ware thriller. Beide teams deden niets voor elkaar onder, waardoor elk foutje het kampioenschap kon kosten. Maar Conventus hield zijn hoofd het koelst en pakte na een zeer spannende slotminuten een 17 - 16 overwinning, dit tot grote vreugde van de spelers zelf, hun coaches en het thuispubliek. Het kampioenschap is dan ook een bekroning op het harde trainen van het team, waardoor ze de afgelopen drie jaar een enorme groei hebben gemaakt.


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now