Zoeken
  • svconventus

Opnieuw 77 teams ingeschreven voor het 54ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi


Zwijndrecht (12 juni 2015) – Op zaterdag 18 juni zal traditiegetrouw het jaarlijkse Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi worden georganiseerd op het Sportcomplex Develstein. Op de velden van sv Conventus en CKV Albatros zullen er dit jaar binnen verschillende categorieën net als vorig jaar 77 verschillende teams in actie komen. In totaal gaat het om ongeveer 600 kinderen die tijdens dag zullen sporten.

Binnen elke leeftijdscategorie zijn de deelnemende teams ingedeeld in poules, waarin teams zich kunnen plaatsen voor de kwartfinales. Daarnaast zullen ook de leerkrachten van de verschillende scholen hun korfbaltalenten laten zien in een speciale wedstrijd tussen de leerkrachten van de deelnemende scholen.

Na een prijsuitreiking voor de poulewedstrijden zal het toernooi vervolgens voortgezet worden voor teams uit groepen 5/6 en 7/8 met de kwartfinales en de halve finales. Na de halve finales zal in de finales worden bepaald wie zich de winnaars mogen noemen van de 54ste editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi!

Naast het hebben van plezier en het sporten zelf staat tijdens het Meesterwerk Schoolkorfbal ook dit jaar weer sportiviteit centraal. Het team dat zich gedurende het toernooi het sportiefst opstelt mag de fairplay prijs in ontvangst nemen.

Wil je dit allemaal niet missen, kom dan op zaterdag 18 juni naar sportcomplex Develstein voor de 54e editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi.


3 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now