Zoeken
  • svconventus

Sv Conventus bedankt Karin von Grumbkow voor 27 jaar fluiten


Zwijndrecht (19 juni 2016) – Tijdens het laatste speelweekend van de 2015 – 2016 handbalcompetitie is Karin von Grumbkow door sv Conventus in het zonnetje gezet. Von Grumbkow is afgelopen seizoen na maar liefst 27 jaar bij de club te hebben gefloten gestopt als scheidsrechter van de fusievereniging.

Von Grumbkow heeft de afgelopen 27 jaar een groot aantal leeftijdscategorieën binnen het handbal gefloten. Ze begon bij Handbalvereniging Walburg’75 en bleef voor de club fluiten toen deze samen met KV Zwijndrecht de fusievereniging sv Conventus vormde. De laatste jaren focuste ze zich vooral op de jeugdteams van de op Sportcomplex Develstein gevestigde club.

Tijdens het laatste speelweekend van het seizoen kreeg Von Grumbkow uit handen van Conventus’ Handbal Technische Commissie afgevaardigde Chantal Buster een bedankje overhandigd voor de vele steun die ze de vereniging over de vele jaren heeft gegeven.


7 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now