Zoeken
  • svconventus

Eerste Limburgia recreantentoernooi sv Conventus een groot succes


Zwijndrecht (18 september 2016) – De allereerste editie van het Limburgia recreantentoernooi van sv Conventus is zeer succesvol verlopen. Op zondag 11 september organiseerde de club voor het eerst een recreantentoernooi, waar vijf teams uit binnen- en buitenland aan deelnamen.

Het toernooi werd georganiseerd voor korfballers waarvoor de reguliere competitie te zwaar of te intensief voor is en welke eens in de paar weken ontspannen enkele wedstrijden willen spelen. Aan het toernooi deden naast Conventus ook teams van Fortissimo en Lynx deel, terwijl het Belgische Hoevenen en Verde het toernooi een internationaal kaliber gaven.

In tegenstelling tot reguliere toernooien zou dit toernooi uit verschillende onderdelen bestaan. De strafworpencompetitie zou worden gewonnen door Fortissimo, waarvoor het team beloond zou worden met een fles champagne en een oorkonde. Daarnaast ging de sportiviteitsprijs naar Lynx, in de vorm van een doos ijsjes. Dit terwijl er gedurende de koffiepauze voor elke team een door Limburgia beschikbaar gesteld punt vlaai klaarstond!

Uiteraard ging het vooral om de onderlinge competitie, welke eveneens door Fortissimo overtuigend werd gewonnen. Het team scoorde maar liefst vier overwinningen in vier wedstrijden!


14 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now