top of page
Zoeken
  • svconventus

Mevaba gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor Handbalheren Conventus


Zwijndrecht (2 oktober 2016) – Sv Conventus heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het eerste herenhandbalteam van de Zwijndrechtse club. Totaalinstallateur in duurzame technieken Mevaba siert vanaf nu groots de shirts van het hoogst spelende herenteam van Conventus’ handbaltak.

Voor Mevaba directeur Marcel van Baren was het sponsoren van Conventus een logische keuze. Vanaf jonge leeftijd is hij al bij de korfbaltak van de vereniging betrokken en is nog altijd lid. Daarnaast biedt de doelgroep van de vereniging ook interessante zakelijke mogelijkheden voor zijn bedrijf.

“Ik ben in principe een kind van de vereniging en wil met mijn bedrijf een bijdrage leveren aan een duurzame en gezonde vereniging,” legde Van Baren uit. “Conventus bereikt bovendien een voor Mevaba interessante doelgroep: gezinnen die we kunnen helpen met het verduurzamen van hun woning.”

Eerder sponsorde Mevaba al het A1-team van de korfbaltak, maar nu maakt het bedrijf de stap naar een prominenter team. Als iemand die ongeveer twintig jaar voor de vereniging korfbalde was het sponsoren een handbalteam geen enkel probleem.

“Ik had al bij de vereniging aangegeven dat ik wilde sponsoren en het eerste herenteam van de handbal had nog geen hoofdsponsor, dus dan was de keuze snel gemaakt. Het is een leuk, jong team en dat vind ik juist leuk, jong talent!”

Mevaba is een specialist op gebied van energiebesparende oplossingen, waarbij het bedrijf het volledige traject levert van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Enkele duurzame oplossingen die het bedrijf levert zijn zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR cv-ketels en Smart Homes.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page