Zoeken
  • svconventus

Wedstrijd tegen ADOS duurt net tekort voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (2 oktober 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend een nipte nederlaag geleden. Na een moeizaam eerste deel van de wedstrijd maakte het team een geweldige comeback, maar op het moment dat de wedstrijd af werd gefloten was de achterstand nog twee punten.

De korfballers van Conventus reisden kansrijk naar Hoorn: tegenstander ADOS stond in het kampioenschap op één punt achterstand van Conventus, waarmee het op papier een spannende wedstrijd leek te worden.

Conventus begon scherp aan de wedstrijd en nam aanvankelijk het voortouw, maar na 1 – 2 voor te hebben gestaan keek het team na 25 minuten plots tegen een 10 – 3 achterstand aan. Deze fase, waarin het team veelal pechvol was bij beslissingen van de scheidsrechter, werd voor rust wel afgesloten met twee doelpunten, waarmee het met 11 – 5 de kleedkamer in ging.

Bij het beginsignaal van de tweede helft miste de concentratie nog bij de door WellnessSun gesponsorde spelers, wat ADOS de kans gaf om tot 14 – 5 uit te lopen. Vanaf dit moment sloeg het spel volledig om en werd met gevarieerd spel een comeback ingezet. Hoe sterk deze comeback was bleek wel uit het feit dat van de laatste vijftien gescoorde punten er elf van Conventus kwamen.

Mede dankzij een sterk op schot zijnde Selma van Putten kwam het team van coach Cees Blok van 14 – 5 terug tot 18 – 16. Een stunt hing in de lucht, maar hier bleek onvoldoende tijd voor te zijn. Op het moment dat de scheidsrechter affloot stond er nog een achterstand van twee punten op het scorebord.

Scores sv Conventus:

Selma van Putten 6x, Jorrit de Bruijn 4x, Nico Philippo 2x, Elaine Niesing 2x, Kirsten Winters 1x, Jeroen van de Pol 1x


52 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now