Zoeken
  • svconventus

Spannende wedstrijd korfballers sv Conventus eindigt in gelijkspel


Zwijndrecht (9 oktober 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben zondag een zwaarbevochten gelijkspel behaald. Op eigen veld trof het Zwijndrechtse team het Haagse ALO, waartegen het een achterstand van drie punten goedmaakte om tot een gelijkspel te komen.

Dat de wedstrijd tegen ALO spannend zou worden was vooraf al duidelijk: ALO stond voor de ontmoeting in Zwijndrecht één punt voor Conventus in het kampioenschap. Het was Conventus dat via de handen van Jorrit de Bruijn het eerste doelpunt scoorde, waarna het in geel/zwart spelende team zelfs uit zou lopen tot een 4 – 1 voorsprong. Maar waar in het vervolg van de eerste helft ALO nog vijf maal de korf doeltreffend zou vinden, scoorde Conventus slechts één keer, met een 5 – 6 stand als gevolg.

Conventus kwam ook niet goed uit de kleedkamer, met als gevolg dat de achterstand verder op zou lopen tot 7 – 10. Coach Cees Blok gaf het team hierop de instructie om er een schepje bovenop te doen, waarna het spel aanzienlijk doeltreffender werd. In de eindfase van de wedstrijd sloop Conventus langzaam naar ALO, waarna Priscilla Zijlmans met twee minuten op de klok de gelijkmaker scoorde. Twee zeer spannende slotminuten volgden, maar geen enkel team zou meer tot scoren weten te komen, waardoor de spannende wedstrijd in een verdiend gelijkspel eindigde.

Scores sv Conventus:

Jorrit de Bruijn 4x, Nico Philippo 2x, Elaine Niesing 2x, Priscilla Zijlmans 2x, Selma van Putten 1x, Thomas Streefkerk 1x


28 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now