Zoeken
  • svconventus

Conventusjeugd sv Conventus pakt nog twee kampioenschappen


Zwijndrecht (16 oktober 2016) – De jeugd van sv Conventus hebben afgelopen weekend nog twee kampioenschappen gepakt. Na de zes kampioenen een week eerder van de korfbaltak van Conventus, was het afgelopen weekend de beurt aan de Jongens C van Conventus’ handbaltak. Daarnaast stelde de E3-jeugd als zevende en laatste korfbalteam het kampioenschap veilig.

Het E3-team van Conventus stond afgelopen weekend onder veel druk: na een week eerder de eerste kampioenswedstrijd van Springfield te hebben verloren, moest er zaterdag van Oranje Wit worden gewonnen om nog kampioen te worden. De thuisontmoeting tussen beide partijen had slechts een nipte 3 – 1 overwinning als resultaat opgeleverd, dus het zou niet makkelijk worden in de uitwedstrijd. Het team bewees echter uit het goede hout te zijn gesneden en hield het hoofd koel. Zo kon het team de wedstrijd overtuigend met een 3 – 7 zege afsluiten, waarmee ze net als de twee andere E-teams hun kampioenschap konden vieren.

Ook voor de C-jongens van Conventus’ handbaltak was het afgelopen weekend bijzonder spannend: er moest worden gewonnen om zeker te zijn van het kampioenschap. Met ETC als tegenstander, de nummer vijf in het kampioenschap, zouden ze het echter niet cadeau krijgen. Het jonge team begon wat gespannen aan de wedstrijd, maar na tien minuten kwam het team in zijn eigen spel en nam een voorsprong. ETC gaf echter niet op, waardoor er hard geknokt moest worden om een verschil van vijf punten te behouden. Pas in de slotminuten werd het verschil nog verder vergroot door het scoren van verschillende break-outs, waardoor met 18 – 28 de verdiende én ongeslagen kampioenen konden worden gekroond. Voor één van de spelers betekende dit dat hij binnenkort de keuken in moet: Kevin van Oosten had beloofd dat als ze kampioen zouden worden, hij een appeltaart voor het team zou bakken. Hij kan dus aan de slag!


35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now