Zoeken
  • svconventus

Onnodige nederlaag voor de korfballers van sv Conventus


Zwijndrecht (27 november 2016) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend onnodig punten laten liggen. Het team was ondanks wisselvallig spel toch even sterk als tegenstander DKB, maar had het geluk niet aan zijn zijde.

De wedstrijd tegen DKB leek op papier een erg spannende te gaan worden, met beide teams die nauwelijks wat voor elkaar onder deden in de kampioenschapstand. Dit beeld was ook in de wedstrijd zichtbaar met een gelijk opgaande stand. Dat DKB het beter korfballende Conventus bij kon blijven was echter het gevolg van een groot aantal strafworpen, verkregen door het slim uitlokken van overtredingen. Vlak voor rust scoorde de tegenstander twee maal, waardoor Conventus met 9 – 11 tegen twee punten achterstand aankeek.

In de tweede helft ging Conventus er vol tegenaan om het gat te verkleinen, maar slaagde er maar niet in om deze volledig weg te poetsen. Een periode van goed spel waarin Conventus de betere was werd echter gevolgd door een periode waarin het team kortstondig het overzicht verloor, met als gevolg dat de achterstand plots opliep tot drie punten. Deze achterstand kon het team niet meer dichten, waardoor er onnodig met 16 – 20 werd verloren.

Scores sv Conventus:

Nico Philippo 5x, Jorrit de Bruijn 3x, Ellen Verschoor 2x, Thomas Streefkerk 2x, Priscilla Zijlmans 1x, Kirsten Winters 1x, Walter Slingerland 1x, Elaine Niesing 1x


62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now