Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus vieren een glansrijke overwinning.


Zwijndrecht (11 december 2016) – Na een paar pechweekenden, waarin twee wedstrijden werden verloren heeft Conventus afgelopen zondag weer laten zien wat zij waard zijn. De wedstrijd tegen Springfield uit Hoeven werd met 23-12 gewonnen en daarmee staat Conventus op een 3e plaats in de competitie.

Over alle schakels werd gescoord en Conventus doet weer mee in de race om de bovenste plaatsen in de competitie. Doelstelling is een 1e of een 2e plaats.

Onder leiding van coach Benno Snaphaan, die de tijdelijk zieke Cees Blok vervangt, was de selectie van Conventus weer ouderwets in vorm. In de eerste helft pakten zij al een voorsprong van 10 punten en dat zou de verdere wedstrijd zo blijven. Conventus speelde met veel vertrouwen en lieten zien waar zij om bekend staan. Werken voor elkaar en met elkaar, naast een hoop spelvreugde.

De goede voorbereidingen hebben hun vruchten afgeworpen. Conventus begon superieur aan de wedstrijd en nam direct al een ruime voorsprong. Het team hield zich goed aan de afspraken en speelde de aanvallen slim uit. In de tweede helft dwong het door WellnessSun gesponsorde team opnieuw respect af. De strafballen werden zonder fouten omgezet in punten. Al met al een leuke en sportieve wedstrijd zonder gele kaarten.

Scores sv Conventus:

Priscilla Zijlmans 5x, Kirsten Winters 4x, Selma van Putten 4x, Nico Philippo 3x, Jorrit de Bruijn 3x, Jeroen v.d. Pol 2x, Ellen Verschoor 1x en Thomas Streefkerk 1x


43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now