Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus blijven kansrijk na zege op Springfield


Zwijndrecht (12 februari 2017) – De korfballers blijven kansrijk in de strijd om het kampioenschap dankzij een overwinning op Springfield. Het team van coach Marco Zeebregts kende in de eerste helft nog moeite met de tegenstander, maar maakte in de tweede dertig minuten korte metten met Springfields kansen op de overwinning.

Met het laagst geklasseerde team in de competitie als tegenstander zou Conventus het op papier niet moeilijk krijgen, maar cadeau kreeg het Zwijndrechtse team het zeker niet. In de eerste helft ontwikkelde zich een spannende strijd tussen beide teams, waarbij het scoreverloop gelijk op ging. Dit was het gevolg van wat rommelig spel aan de kant van Conventus, waar Springfield zelfs de meest onmogelijke kansen wist te scoren. Het team ging dan ook met een nipte 8 – 9 voorsprong de rust in.

De tweede helft begon een stuk voortvarender voor Conventus: het team nam geen onnodige risico’s en zette hierdoor meer kansen om in doelpunten, terwijl het met een groot aantal variaties de tegenstander gek kon maken. Het resultaat was dat het door WellnessSun gesponsorde team uit wist te lopen tot een ruime 10 – 18 voorsprong, mede dankzij opnieuw acht doelpunten via Nico Philippo. Vanaf dit punt kon het team de wedstrijd op veilig uitspelen. Hierbij kregen ook A-jeugd spelers Dunja van Veen en Luuk van de Pol speeltijd, waarin beiden zelfs bij hun eerste balcontact wisten te scoren! De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen in een ruime 15 – 21 overwinning, waarmee het team nog steeds medekoploper is in het kampioenschap.


50 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now