Zoeken
  • svconventus

Handballers sv Conventus komen slechts vier punten tekort op kampioen Ventura


Zwijndrecht (12 maart 2017) – De handballers van sv Conventus hebben zondag met opgeheven hoofd het veld mogen verlaten, na met maar vier punten te hebben verloren van de al tot kampioen gekroonde Ventura. Het Zwijndrechtse team speelde vooral een sterke tweede helft, waarmee het de kampioen erg lastig maakte.

Als nummer zes in de competitie zou de wedstrijd tegen het sterke Ventura bijzonder lastig worden, maar al in de openingsminuten kon het team van coach Ralph Speets de tegenstander stevige tegenstand geven. Ventura kende grote problemen om door de sterke Zwijndrechtse defensie te komen, waardoor de stand aanvankelijk gelijk op ging. Gedurende de helft echter vorderde verzwakte de verdediging van Conventus echter iets door een teruglopende concentratie, met als gevolg dat Ventura de voorsprong steeds verder uit kon breiden, met een 7 – 12 ruststand als gevolg.

Vanaf het beginsignaal van de tweede helft was de focus weer volledig terug bij de door Mevaba gesponsorde spelers en gingen er weer vol tegenaan. Het team kon het fysiek sterke Ventura weer erg lastig maken in de verdediging, waardoor de tegenstander slechts acht maal keeper Jordy Vreugdenhil wist te passeren. Met negen doelpunten van Conventus was de thuisspelende partij in de tweede helft succesvoller. De achterstand was echter al te groot: er werd met 16 – 20 verloren.


27 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now