Zoeken
  • svconventus

Handbalsters sv Conventus missen de scherpte


Zwijndrecht (19 maart 2017) – De handbaldames van sv Conventus hebben zondag mogelijke punten laten liggen door een verlies tegen Saturnus. Het team speelde een goede wedstrijd, maar kende door een gebrek aan scherpte grote problemen om tot scoren te komen.

Na een wedstrijdloze maand moesten de dames van Conventus zondag weer aan de bak: in Ridderkerk wachtte tegenstander Saturnus’72. De lange periode zonder wedstrijden had er voor gezorgd dat het team met minder blessures kampte, maar tegelijk miste het team de scherpte. Desondanks ontwikkelde de wedstrijd zich als een erg spannende, waarbij beide teams weinig voor elkaar onder deden. Voor de rust kwam het team van coaches Bianca en Ad Noordhuizen wel op een nipte 7 – 9 achterstand.

Conventus toonde tijdens de wedstrijd aantrekkeling spel, met een sterke verdediging, wat ze in de tweede helft in staat stelde om tot 13 – 13 terug te komen. Het gebrek aan wedstrijdritme had de hele wedstrijd echter als resultaat dat de Zwijndrechtse speelsters grote problemen kenden met het succesvol afronden van kansen. Zo ging het ook in de eindfase, waarin ze de overwinning toch aan Saturnus moesten laten met 17 – 14 als eindstand.


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now